Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wossi

27. 5. 2009 14:15
Corrida,Marbella

Byli jsme s přítulkyní na dovolené v jižním Španělsku.Měli jsme nedostatek informací o corridě tak jsme se vidali na tu velkolepou podívanou.Bylo nám z toho opravdu špatně.Máme z toho uplně stejné pocity.Je to hnus.

STOP CORRIDĚ!!!

0 0
možnosti

čičí

7. 5. 2009 9:21
Pozdrav

Hradec Králové zdraví Velkého Johna a jeho kamaráda Pátka (Romíka)!!! Díky za bezva článek R^ a už se těším na jeho pokračování, to bude počteníčko! Zdraví Kamča :-)

P.S.: vyřiďte také moc pozdravů tetě Báje;-D 

0 0
možnosti

Karel Beneš

5. 5. 2009 16:53
Reaguji...

Správná připomínka. Neměl jsem tam vůbec chodit. Měl jsem představu jistého důstojnějšího představení, ovlivněn pasivními informacemi. Zajímalo mě právě to, jak se býčí zápasy mohou stát předmětem obdivu třeba Ernsta Hemingwaye, jak mohou být součástí tradice španělské (andauské) kultury.

Opakuji - neměl jsem tam chodit, ale po zhlédnutí se proti tomu budu vždycky vyjadřovat.

0 0
možnosti

Joli

5. 5. 2009 17:02
Re: Reaguji...

Jasne, na druhou stranu chapu, ze jste chtel videt, jak to vypada na vlastni oci. Ja jsem ve Spanelsku uz pomerne dlouho, nejakou dobu jsem byla v Andaluzii, ale na corridu me nikdy nikdo nedostal. Pamatuju si, ze u Plaza de toros v Gradade byly kazdou nedeli krvave kaluze, bylo mi z toho smutno...

Jinak doufam, ze se vam libily 4 goly Barcelony! Vybral jste si perfektni zapas!

0 0
možnosti

Joli

5. 5. 2009 16:41
...

Je sice hezke, ze jste z corridy odesel predcasne, ale tim, ze jste na ni vubec sel, jste podporil tuto odpornou masinerii. V Barcelone se uz hodne dlouho snazime o to, aby byla corrida zrusena, snad se to jednou povede. Klidne podepisu dalsi desitky petic, jen at netrapi ta uboha zvirata!

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1580x
Občas mám chuť napsat, co se mi honí v hlavě.

Seznam rubrik