Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Můj přítel a pravičák Mudr Dušek musel ke komoušům,pokud se měl stát ve svých 50ti letech primářem na Interně  v Kubelikově ul(rok 1982).Nedivil jsem se mu.A to jsem výrazně proti komunistům.Případ pana Fišera je zřejmě obdobný.Proto ho budu volit-myslí totiž proevropsky a není narudlej jako na př.Zeman..[>-]EU

1 3
možnosti
Foto

Je nečitelný, šedivý. Těžko odhadnout, kam a ke komu se přikloní (což se netýká jen politického názoru). Nepůsobí pevně, ale naopak nerozhodně.

Zdá se být slušný, ale příliš. Jeho vystupování nepůsobí vždy přirozeně, ačkoliv určité zkušenosti s médii už má z doby, kdy byl premiérem.

K té funkci přišel jako slepý k houslím (nikdy neprošel volbami, )asi proto, že nejméně vadil a prostředí (jeho část) už znal. Možná i proto je mu budována taková popularita.

A pak je tu ten Chrenek. Tolik milionů Vám nikdo jen tak zadarmo nedá.

1 0
možnosti
JS

Souhlasím. Fischer je jeden z nejhorších kandidátů (horší už je jen Schwarzenberg).

2 2
možnosti
BS

Ano, ale je třeba také napsat, proč nevolit Zemana, který je ještě mnohem horš.í

2 3
možnosti
KU

No, já kdybych si musel vybrat mezi JFK a MZK, tak volím Miloše. Pro mě je to menší zlo. Proto tedy píšu, proč nevolit Fischera...

4 1
možnosti
PJ

P98e31t25r 77J23a50n62č

9. 1. 2013 13:06

Volit ho rozhodně nebudu,když až tak ve finále.Snažil bych se tím přispět k tomu,aby neseriozní žvanil Zeman zůstal na vysočině.To i přesto,že mi je obyvatel Nového Veselí líto.

2 1
možnosti
FK

Kájo, nepřu se. Ale schválně. Koho tedy?

1 0
možnosti
KU

Já fakt nevím. Jsem lehce pravicově smýšlející a nemám kandidáta. Vypadá to z nejvyšší nouze na Karla knížete....

2 1
možnosti
RK

To je pravda. Jenže pak je tady ještě jedna. A to ta, že listopad 89 byl více než před dvaceti lety. To je celá jedna generace. A za tu dobu lidé zjistili, že komunisti nejsou jediné zlo které nás potkalo. Jen těch arbitráží které bylo vedeno proti ČR ze strany mnoha firem, nebo jednotlivců. Lidé nezapomínají na HC&C, Železného na Nově, privatizaci Poldovky, H-Systém, ani celou řadu jiných věcí. Otázkou tedy zůstává, jestli skutečně úředníček karierista, který vstoupil do strany, je tím nejhorším.

1 1
možnosti

V ksč byl JFK ještě o dva roky déle, po které byl kandidátem, taky mohl napsat kdo mu tehdy dělal ručitele a jaké měl úkoly;-D

1 0
možnosti
Foto

Schwazrenberg mu navíc zcela správně vyčetl, že z KSČ vystoupil až na začátku roku 1990, a že tedy nemá správný politický instinkt. 

Osobně si myslím, že Fischer prostě čekal, až to vystoupení z KSČ bude skutečně bez rizika, až bude opravdu jasné, že se komunisti nevrátí.

7 0
možnosti