Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Wrunx

6. 5. 2012 20:21
Tyhle "moudré hlasy" o tom že

cvičit se ve střelbě je špatné, jsou zrovna tak stupidní jako kdyby někdo chtěl zakázat kuzy bezpečné jízdy, protože se tam řidiči učí dělat smyky, vybírat je a vůbec jezdit jak prasata.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

6. 5. 2012 17:59
a ještě - zas ten Breivik

...ano, nic lepšího než toho kreténa si bolševici po celé EU nemohli přát. Takže ve jménu kreténa jako je Breivik zakážeme v Evropě nevolnictvu konečně střílet, aniž bychom se nechali rozptylovat ksutečností, že Breivik si jezdil trénovat s nácky někam do Ruska nebo co to o něm psali, a jeho bratr ve zbrani byť ne ve víře (jen těsně vedle) Merah si za vědomí francouzské tajné služby cvičil se souvěrci v zahraničí, a tam se předpokládám neučil jen jako střílet, ale spoustu dalších zajímavých věcí, napoříklad jak dělat podomácku výbušniny, což je u muslimů velmi oblíbené hobby pro dlouhé zimní večery.

Ale ne, zajímavé pro naše skryté milovníky totality a jediné povolené pravdy je, že si někdo střílí IDPA či její varianty na terče vzdáleně připomínající siluetu člověka.

1 0
možnosti
S

styl34

6. 5. 2012 20:36
Re: a ještě - zas ten Breivik

No ja si myslim ze spis naopak, kdyby v Norsku mohli lidi vlastnit a nosit bezne zbrane (fakt nevim jak to tam je ale nepredpokladam ze ano) tak by ten chlapik tolik skody nenadelal! EU

0 0
možnosti

Ottis300

6. 5. 2012 17:58
Dobrý článek. Snad Vám tu práci u policie politici v

budoucnu nezoškliví.R^

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

6. 5. 2012 17:48
jo, karma :)

Jen mi není jasná ta úvaha, že střelba na figuru odbourává zábrany - ty spíš odbourávají fps hry nebo prostě jakýkoliv hry, kde hráč zabíjí lidi. A ne, nemyslím si spolus tou k.r.vou nebeskou zelenou, že by se měly tyhle hry zakázat - protože, jak jsi správně napsal, kdokoli má v hlavě trochu mozku, ten chápe rozdíl mezi hrou a realitou.

Problém se Zelenými všech zemí je v tom, že stranby ochránců přírody ukradli v dobách studené války bolševičtí šmejdi, co by se jinak se svými marxistickými programy do politiky nedostali. Takže ochrana přírody šla hezky k ledu, krom teda toho, že ji zdiskreditovali, jak jen se dalo, ale zato Orwell by na nich nasbíral materiálu ne na novou knihu, ale na celou sérii. :/

3 0
možnosti
U

Uther

6. 5. 2012 17:21
Problém je

že tihle lidé posuzují svět kolem sebe se svého úzkého pohledu na svět. Oni střílet umět nepotřebují tak ji přece nepotřebují i ostatní. Když mě stačí Fabie, tak ostatním musí stačit také. Když já nejezdím na motorce ostatní nemusí také. Navíc se všichni tihle mudrlanti  považují za prototyp "obyčejného člověka" .

1 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

6. 5. 2012 17:29
Re: Problém je

A kdyz ma soused pujcku od Homecreditu/Providentu/cehokoliv_jineho, tak si poletim taky pujcit. Hlavne, aby moje televize mela vetsi uhlopricku!

1 0
možnosti
FM

František Matějka

6. 5. 2012 17:00
.

R^ Díky, pane.

1 0
možnosti