Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jsem plně pro dodržování 2% na obranu, ale s tím, že zbrojní zakázky budou v rozhodující míře zajišťovány českými výrobci a nebudou realizovány odkupem šrotu na podporu zbrojní ekonomiky USA.

0 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, úspory by se měly hledat jinde. Není například důvod platit nehorázné a štědré výsluhy odcházejícím členům ozbrojených sil, důstojníkům, poddůstojníkům a kaprálům, tito mladodůchodci, typicky ve věku kolem 40 let si pak nadále přivydělávají na pracovním trhu, díky rentě jsou ochotni dělat i za nižší mzdy a jsou nekalou konkurencí normálním, běžným pracovníkům, kteří mají nárok na důchod až někdy v 65 letech ;-ORv

2 0
možnosti
ZZ

Až bude NATO bránit Evropu před nelegální migrací, můžeme se bavit o navyšování rozpočtu.

Pokud ale budeme nepřítele hledat v Afgánu, Rusku a Číně, tak si armáda nezaslouží na zbrojení ani cent.

:-P:-P:-P

2 6
možnosti
JJ

...nařídilo ústředí v Petrohadě?:-)

0 1
možnosti
DH

D11a84v15i26d 84H73o84r25á17k

19. 12. 2020 14:53

I z řady vedlejších napovídajících údajů nelze prostě očekávat, že byste mohl na celou záležitost nahlížet a komentovat ji jinak.

:-)

1 2
možnosti
VF

Investice na zbrojení a podporu armády jsou nejen nejzranitelnější. Jsou také nejmarkantnější ukázkou korupčního šejdířství a vlezdozadelizmu novodobým pánům, kteří si už zase chystají svůj Drang nach Osten. Jsou to investice utápěné do vývozu žoldáků na cizí území za cizí zájmy. Žádné kecy to neomluví a nespraví. A kromě toho, vaše parta se příští rok ani nedostane do parlamentu, tak si nechte své marné a zbytečné propagační bláboly, pane explukovníku.

5 4
možnosti
JJ

Tolik blbosti v jednom odstavci....

1 1
možnosti