Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Skvělý nápad jednat....to nikoho nenapadlo... Ale s kým a o čem? Rusko neuznává Ukrajinu jako stát, chce nastolit nový světový řád... až příliš to připomíná Hitlera. Mír v ruském pojetí znamená vydání Ukrajiny nebo její části a potom další agresi. My bychom byli na řadě až po Pobaltí. Takový mír chtějí jen pokrytci, zabedněnci nebo příznivci Putina neboli Hitlera 21. století. To jen aby si každý uvědomil, kam se názorově zařadil.

2 0
možnosti
Foto

Vodkuď ste spadnul? Kde vás vyhrabali?

1 0
možnosti
Foto

J67a91n 68Š45i82k

23. 4. 2024 8:09

Pojďme jednat? Kdo my? Chlapi a ženy tady na blogu? Štamgasti v hospodě? Babiš s Alenkou a Jaroslavem? Okamura? Putin? Má to všechno jednu úroveň, každý jen blábolí o míru, ale jak a kdo by ho měl dojednat nikdo neví. Obecné kecy, z kterých se divím, že Vám už není špatně. Dokud nebude chtít ruská strana jednat, mírové holubice nikdo nevypustí. Je to stejná hloupost, jako kdyby Sovětský svaz usiloval o mír s Hitlerem, když ho napadl. Fakt si ve své naivitě myslíte, že Hitler by přišel s nějakou mírovou smlouvou nebo měl nějakou ochotu k ní? Šlo mu jen o životní prostor pro Německo, na které by na ně dřeli otroci. A teď schválně kontrolní otázka. O co jde Putinovi? O mírové holubice? Když unáší ukrajinské děti pro bezdětné ruské rodiny? Ha, ha, ha. Vraťte se na vojenskou akademii. Hezký den

7 0
možnosti
MB

Válčení prozatím vede jen k destrukci Ukrajiny. Je potřeba čím dál víc tlačit politiky do mírových jednání. Co je na to nejasného?

3 8
možnosti
Foto

J63a24n 91Š88i69k

23. 4. 2024 8:10

Nejasné je jak. Vy to ovšem určitě víte. Jen nám to nepovíte, že ne?

7 0
možnosti
MB

Koukám, že tu diskutují jen zabednění deprivanti.

3 6
možnosti
JK

Ani ne. Zatím jsi tu sám.

5 0
možnosti
PZ

Plukovník armády ČR ve výslužbě, tedy složky NATO, kritizuje NATO v pohodě a klidu si užívá výsluhy placené AČR tedy NATO, to tedy musí být mozkový trust to voličstvo Trikolory

10 2
možnosti
LS

Trikolora. Pokud bych měl poslední výběr do voleb a vybíral bych z politického ultra dna, dal bych svůj hlas KSČ. Nikdy ne politickým turistům a hledačům funkci z Trikolóry.

0 0
možnosti
ZH

To by mi musel stát někdo u hlavy s pistolí, abych volil někoho z politického dna. Tedy ani komouše.

4 0
možnosti
PK

Na úvod upozorňuji, že nejsem pro ruský a zároveň nejsem ani pro ukrajinský.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/kapral/nakup-munice-pro-ukrajinu.Bg24040820

Jakmile mi člen proruské Trikolory, napíše tohle hned na začátku svého příspěvku tak vím, že nemá smysl dále v četbě pokračovat. Vy sám si nepřipadáte poněkud trapně, pokud napíšete podobné souvětí a pak si poslechnete názory vaší zrzavé vůdkyně?

12 2
možnosti
Foto

Tady je zase komediantů co by rádi stále válčili. Doporučoval bych všechna rozhodnutí nechat na Ukrajině a Rusku.

Bláboly místních moudrých situaci nezmění.

2 7
možnosti
OD

O89t24a 37D46v18o54r15a11k

22. 4. 2024 16:53

Tak to hlavně směřujte autorovi blogu

11 3
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 984x
Abosolvent Vojenské akademie, podplukovník Speciálních sil AČR ve výslužbě, účastník několika zahraničních operací AČR. Člen strany Trikolora.

Seznam rubrik