Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Míša

26. 11. 2007 17:04
Ad adopce

Nechci s vámi polemizovat v otázce intzerrupcí, ale Vaše argumentace není domyšlena: ano, existují otcové  - v případě potrácených dětí většinou muži, kteří dítě nechtějí,  a existují adopce - dětské domovy jsou přeplněné dětmi, pro které náhradní rodiny nejsou.

0 0
možnosti

Jarda

5. 11. 2007 9:42
Velice dobře napsané.

Váš článek si ukládám do oblíbených a budu na něj odkazovat, protože se mi moc libí, jak jste to napsal, a hlavně co jste napsal.

A stejně tak zde inzeruju jiný cizí článek, vynikající a výstižný, a před dvěma lety vlastně předznamenávající dnešní šílený nápad oplodňovat singlovky:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006012904

0 0
možnosti
FM

malinak

3. 11. 2007 21:03
V podstatě s Vámi souhlasím

Řečičky diskutujících o tom, jak znají slušně vychované děti z rozvrácených rodin mohu přejít jedině s úsměvem. Jako učitel jsem poznal různé uličníky. Bohužel většina z nich byli právě ubožáci z těchto  rodinných rozvratů. Stav, kdy jeden rodič pečuje o dítě (pokud druhý rodič není již po smrti), zanechá na dítěti stopy. A s oplodňováním svobodných žen a lesbiček již vůbec nesouhlasím. Ať si diskutující přečtou literaturu z vývojové psychologie dítěte, aby zjistili, co je pro dítě a jeho rozvoj potřebné a aby zde neplácali nesmysly.

0 0
možnosti

Lenka Greplová

3. 11. 2007 22:38
Nesouhlasím ani omylem

Pro autora + malinaka

A vy chcete tvrdit, že každý manželský pár dokáže automaticky zajistit výborné prostředí a dětství, a současně že totéž nedokáže žádná žena, pokud není vdaná?

Nemůže mít dítě pár, který se brát nechce, ale může ho mít pár, který se pravděpodobně záhy rozvede?

A nechápu a opravdu mne nadzvedává ze židle, jak celé zástupy mužů chtějí rozhodovat o životě žen a jejich dětí. Teď nemluvím o početí, ale o interupci. Každý z vás, moudrých, ví, jaké je být znásilněn, ví, jaké je vychovávat postižené dítě, kvůli němuž vás opustí manžel, ví všecko, samozřejmě i to, že žena nemá právo rozhodovat? Všem vám takovým bych přála se do takové situace dostat, byť na jediný den.

0 0
možnosti

Karma

3. 11. 2007 14:33
pardon

omlouvám se za překlepy, ale někdy píšu, ak neuvěřielně rychle, že mi ujíždí prsty.

0 0
možnosti

Karma

3. 11. 2007 14:32
dodatek

A dále, pokud žena žije ve svazku, kdy ji muž týrá, kdy muž pije, nestará se o ni, je vyždy lepší polovina rodiny, nežli celá i s otcem.

Kárat a moralizovat ženy můžete až posléze, když dokážete ukočírovat všechny posvcené muže, aby ovládali své přirození ve zvadlé fázi, co se kolem kmitne žena, jelikož do té doby žena nepotřebuje žádnou spermobanku, když bude dítě nade vše chtít, s touto vaší nedokonalostí, či krásou, záležím,jak u koho si jej snadno pořídí a bez vašeho bohulibého svolení...no jo, v tohle vy chlapi to  máte horší, vy otěhotnět nemůžete,, i kdyby jste chtěli, Tak mne napadá a není v tom , tak trochu bledá závist? Nejprve se emočně vyrovnejte, a pak pište, chápu, že potíže s početím jsou neuvěřitelně frustrujcí, ale nemůžete hned všechno házet do jednoho pytle, víte, kolik životů je víc dramatických než ten Váš?

0 0
možnosti

Karma

3. 11. 2007 14:25
ať žijou šoviništičtí fanatici, vvaše bolest vám zastřela mozek a tím racionální nestranný náhled na věc

Zpočátku jsem si myslela, ´že půjde o rozumný článek, bohužel nikolivěk, evidentně chlap s kulami, jak se říká, který chce rozhodovta za ženu, kdyby u bylo tolik dětí pahnoucích otců jistě by nebylo toliko interupcí, kdyby bylo na děti, taktéž, kdyby existoval clap, který nechce mít Klabzuboovu jedenáctku, když má deset tisíc,taky, pokud je žena sama, muž ji jako naschvál nechá ve štychu, co dělat? Sama, bez práce,bez všeho? Má si dítě nechat znásilněné? Mají si dítě nechat , když je těžce tělesně postižené? Vy by jste si je možná nechal, byl by jste vděčný za každé BOHEM dané dítě, ale bylo by vám to dítě za tuto volbu vděčné? Co dětské domovy,  nestačí již 22000 bezradných dětí, které nikdo nechce? Lidí toužících po adopci rozhodně není tolik, aby do své náruče stisklo tolik dětí, Nechovejte se jako fanatický šovinista v jednadvacátém století. Žena je tvor rovnocený mužům a muži podobný Vám se s ní snaží neustále manipulovat, není pouze stroj někdy porouchaný na děti.

0 0
možnosti

Jarda

5. 11. 2007 9:46
Ani vrahům se u nás neukládá trest smrti.

Ale ženy trestají smrtí děti, které ještě vůbec nestačily někomu něco špatného provést.

0 0
možnosti

doktor

3. 11. 2007 14:10
Vážený pane..

V pár bodech bych souhlasil, jinak jste prachsprostý demagog a vidím, že i katolík a vy mravokární katolíci už konečně běžte do prdele! Nenařizujte, nekřičte, mlčte, žijte si svoje životy založené na středověkých morálních zásadách a nás normální lidi nechte na pokoji... Nikoho vaše moralistické kázání nezajímá.

0 0
možnosti

Jarda

5. 11. 2007 9:48
Čeho jste to doktor?

Nejspíš medicíny, že píšete tak vulgárně.

Radím vám - nepodílejte se na zabíjení dětí v matčině břiše a nebude mít takovéto duševní problémy.

0 0
možnosti

vobora

3. 11. 2007 12:59
vazeny pane

ja preji mene predsudku vam

0 0
možnosti
EW

Alžběta33

3. 11. 2007 11:55
Já se na to dívám trochu jinak.

Když jde manželský pár na umělé oplodnění je vlastně statisticky dost pravděpodobné, že dítě stejně nebude vyrůstat v kompletní rodině. A naopak. Singl žena si může najít partnera a dítě může být vychováváno oběma rodiči. Ale i kdyby singl zůstala sama, ještě to naznamená, že v rodině nebude chlapský vzor (dedeček, strýc, kamarád...)

A když o tom tak přemýšlím, ani by mi nevadilo, kdyby to hradil stát. Jednou ty děti vyrostou a budou platit daně a třeba zbyde něco i na můj důchod :-)

0 0
možnosti

Jarda

5. 11. 2007 9:57
Proč by si našla partnera?

Když si nenašla partnera jako svobodná bezdětná, jak si ho najde jako matka bez alimentů?

Jistě, občas a výjimečně se to stát může. Tak v jednom případu z dvou tisíc.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

3. 11. 2007 11:45
Vážený pane

potkal jsem nekomunikativní nebo nepřitažlivé ženy, které si zoufale přály povít vlastní dítě. Ta sžírající touha je, bohužel, někdy nedobře psychicky a pak i fyzicky poznamenala. Dokázal byste jim odmítnout umělé oplodnění ?

0 0
možnosti

Jarda

5. 11. 2007 10:01
Jo, dokázal.

Já tedy určitě.

Když nedokážou vyjít s žádným chlapem, jak můžou vyjít s dítětem? A co když to dítě bude kluk? To ho budou vychovávat k nenávisti proti ostatním chlapům?

Když to má někdo v hlavě hnutý tak, že nedokáže vytvořit normální partnerský vztah, nesvěřoval bych mu dítě do péče a teda bych mu neumožnil ani umělý oplodnění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1104x
Kapr Miroslav - mfk@volny.cz

Podruhé ženatý (jedno dítě vlastní,
druhé a třetí adoptované) a tudíž
velice znalý českého ,,opatrovnického,,
systému.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky