Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZTM

pátý ze tří mušketýrů

22. 7. 2012 21:02
Oprava.

Pan autor se dopustil několika nepřesností. Předně zpráva se dostala na veřejnost díky poslanci Severovi(nikoli Langrovi) a její podstatou byl nikoli domnělý styk Paroubka s nezletilou, ale o prorůstání organizovaného zločinu do státní správy. To ovšem nic nemění na faktu, že tato událost opravdu ovlivnila volby. Stalo se tak ve velmi krátké době před nimi a ČSSD nebyla schopna na to včas reagovat. Pikantní na tom je, že současný stav, který je daleko horší než v roce 2006 Kubicemu nevadí, naopak ho aktivně podporuje.

0 0
možnosti
PK

ahaswer

21. 7. 2012 13:10
Škoda

Mrzí mne,že jistě jen puritánská výchova vám brání se zabývat choulostivějšími záležitostmi a proto jste nezmínil,že pan Daňhel již byl jednou obviněn z pohlavního zneužívání.Ano,pane,ano,byl.A kým?Kupodivu ne tím zákeřným Kubicem či jiným prodejným policajtem,ale-divíme,se?-svou manželkou s níž se rozvádí.To je,co?No jo,ale to by nezapadlo do celkového kontextu článku,že?

Já netvrdím,že za tímto obviněním není policie či někdo jiný kvůli kauze CASA.Jen si myslím,že člověk,prezentující se jako novinář,by měl vzít v potaz všechny okolnosti.Pokud ne,laškuje silně s bulvárem.

1 1
možnosti

furtkecal

21. 7. 2012 13:14
víte vy, kolik mužů bylo ženami při rozvodu

obviněno z různých činů a praktik falešně ? 8-o!!!

8 1
možnosti
R

raks

21. 7. 2012 12:42
pokud by dnes Leonardo da Vinci

maloval Poslední večeři, jeho Jidáš by měl jistojistě Kubiceho tvář:-/ . Jenže tehdy ve starém Jeruzalémě ještě taxikáři nebyli.

12 1
možnosti
Č

českej.venkovan

21. 7. 2012 12:49
Re: pokud by dnes Leonardo da Vinci

..a Kristus.....Gross...??? křišťálovější že křišťálovějšího být nemůže.....????....ufffff...matičko svatokopecká.....

1 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4709x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky