Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hynek Vilém Jarmila reloaded

15. 9. 2010 10:32
malý okresní a městský nemocnice patří zrušit

A není tohle jasnej doklad toho, že ty okresní nemocnice mají bejt zrušený? Když to Julínek chtěl prosadit, tak bylo vzbouření na kraji. Ale jakou péči může poskytovat doktor, kterej operuje max. jednou za tejden, protože častěji tam úraz nemá? To samý s jinýma specializacema. Pak se lidi diví, že je málo doktorů. No je jich málo, když jich půlka sedí v poloprázdnecj nemocnicích před krachem.

0 0
možnosti

tyrael

15. 9. 2010 10:44
Re: malý okresní a městský nemocnice patří zrušit

To je nesmysl.  Malo doktoru je proto, ze jich prilis mnoho odchazi do ciziny kvuli smesne nizkym platum a 200 hodinam mesicne prescasu. Kdo pujde delat do Ceskeho Brodu, kdyz tam je nastupni plat lekare 15 000 hrubeho? Vic nedaji, protoze nemaji. Nemocnici ale zavrit nemuzou, protoze by se lide zblaznili. Ona se stejne zavre, protoze nebudou lekari a sestry, ale tak do 5 let.

0 0
možnosti

Hynek Vilém Jarmila reloaded

15. 9. 2010 18:37
Re: malý okresní a městský nemocnice patří zrušit

A víc peněz nemají, protože neošetří víc lidí. Ty peníze tam chodí totiž od pojišťovny, která platí za ošetření svých poplatníků. Sice většinou paušálem, ale přeci jen.

0 0
možnosti

katango

15. 9. 2010 22:20
Re: malý okresní a městský nemocnice patří zrušit

ono je to milej pane tak,že ošetření,která jsou nad limit,pojišťovna nezaplatí.Pokud je výkonů méně,pojišťovna zkrouhne paušál.Jako skoro všichni,nic o tom nevíte,ale jste nejchytřejší ze všech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky