Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S Vaším článkem nesouhlasím, odsuzujete lidi a sám plivete kolem sebe jakobyste byl pánbůch. Volím KARLA !!!

0 0
možnosti
Foto

Z pana Kapala se mi chce zvracet.

Odsoudit Karla Schwarzenberga že není Čech proto, že má i jiné občanství je hloupost. Navíc se v Československu narodil a po revoluci se vrátil a dokonce se stal politikem.

Když Karla Schwarzenberga podporuje více lidí, je samozřejmé, že bude více spotů o něm. Také protože byl podle médií nečekaným spoluvítězem prvního kola, zaměřila se televize na jeho kampaň, takže byly v televizi jeho spoty. Nikdy jsem si nevšiml, že by Karel Schwarzenberg neuměl dobře česky. Kde pochytil, že ČT není česká televize?! To je dost silný výrok, že Karel Schwarzenberg státu stále škodil.

Vytahováním Bilderbergu se pan Kapal hezky ztrapnil. Ovšem alespoň je hned vidět, že zastánci konspirační teorie je marné něco logicky vysvětlovat.

Byl propuštěn lesník, protože měl boreliózu? Buď musel být propuštěn, protože měl boreliózu nebo byl propuštěn z jiného důvodu nebo jde o lež nebo je to pravda a jedná se o skvrnu. Každopádně bez důkazu nebo vysvětlení je to pouze plk.

Vyhazování z práce a z bytů je demagogický výrok. Proč by se to mělo dít? Kdo nežil v komunistické zemi nemůže nadávat na komunisty? Musel trpět? Musel bUt chudý? Co má být ta zmínka o tom, jak získal majetek rod Schwarzenbergů?! V Československu byl pronásledován. V zahraničí se učil česky. Jste vážně tvrdý člověk, když chcete trestat někoho za to, že někoho oslovuje knížecím titulem. Jak můžete tvrdit, jak by Karel Schwarzenberg s lidmi zacházel?! Proč by po zvolení Karla Schwarzenberga ryli občané hubou v zemi?! To, co jsem tu nezmiňoval neshledávám za vadný výrok. Báď s takovým souhlasím nebo je možné o něm vést diskuzi. Nejsem podporovatel Karla Schwarzenberga, ale chci číst rozumné argumenty pro i proti oběma stranám a ne abych si o autorovi myslel, že nemá volební právo. (Zamyslete, v jakých případech nemá člověk volební právo.)

0 0
možnosti

Pan autor sám umí nadmíru dobře manipulovat fakty a slovíčky... Bravo, tak viditelně zavádějící článek se skutečně často nevidí.

0 0
možnosti

K54a93r15e49l 19N69o98v89á59k

14. 1. 2013 10:23

http://kapal.blog.idnes.cz/

"Nehodlám se hádat s těmi, kteří neumějí nic jiného nežli dštít na všechny a všechno oheň a síru a plivat na každého, kdo má jiný názor jedovaté sliny."

....ale jinak slušná agitka ;-D

0 0
možnosti

Pěkný článek, je smutné, co se děje. Spousta lidí ani neví, co je to evropský neofeudalismus, tak co se divíme. Jdu volit menší zlo Zemana. Jak jste podotkl, není to ideál, ale aspoň umí českou hymnu!!! Na rozdíl od pana - Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg, kníže ze Schwarzenbergu - jméno jsem musel vyhledat v encyklopedii.

5 0
možnosti

Mě se chce, pane (novináři;-D), zvracet z Vás. Venku je hezky, tak se jděte projít a trochu se uklidněte.:-)

3 6
možnosti

Jsem zvědavá, kdy začně pan Zeman uplatňovat svoje názory o tom, že by se cituji " všem, kdož by nebyli schopni prokázat legální a zákonné nabytí majetku, by byl majetek sebrán a začleněn do státního rozpočtu" v praxi. Začít může třeba u financování své volební kampaně.

2 1
možnosti

Za prvé .... vaše uvažování je zcela zcestné

Proč by měla mediální masáž národa ve prospěch pana Schwarzenbergera nastat až po prvním kole voleb? Logické by v tomto kontextu bylo, aby byl národ masírován již před volbami, aby pan Schwarzenberg postoupil do druhého kola. ..... S logikou máte opravdu  problém.

6 3
možnosti

Nevím co za media sledujete?Ta masáž skutečně nastala již před prvním kolem  voleb kde na ostatních kandidátech se neustále zdůrazňovali samá negativa a pan Swarzenberg byl často propagován jako jediný nejlepší kandidát.Jak jinak si vysvětlíte tak rychlý nástup preferencí až když ho začal tisk podporovat.Stačí si přečíst některé starší komentáře v mfDNES.Proti této vládě hodně lidí protestovalo a nakonec si zvolí prezidenta,který jí bude jistě podporovat.Ostatně redaktor mfDNES již v televizní debatě po prvním kole prohlásil,že jej veřejně podpoří.Sledujte pozorně před druhým kolem media a uvidíte to sám.

2 0
možnosti

A to mně ne. Televizi nesleduji několik let, natož zpravodajství atd. Takže mi je zcela fuk co tam běží. :-) ale co mě na volbách pobavilo, tak přestože u nás v obci vyhrál Zeman, kterého volili převážně mladí, tak ti starší a důchodci volili Roithovou anebo Schwarzenberga

2 0
možnosti

Možná proto,že ti starší se nechají spíš ovlivnit mediální masáží a mladí si tu masáž někdy uvědomí a volí opačně.

0 0
možnosti

Karel Kryl byl také za hranicemi, ne? Mě se chtělo zvracet z televize před převratem a po projevu  V.Klause, kde  zval komunisty do  Ods. Takže Váš článek také vyzvracím.

2 2
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky