Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

7. 1. 2012 14:58
Je jedno, jestli vládu položí, či ne.

Když nezaujatě sleduji anabázi veverek, tak se mi zdá, že ony samy nic zlého neprovedli. Naopak se mi zdá, že opravdu chtěly něco k lepšímu – viz  osobní žaloba Bárty na vedení ŘSD, snaha o vyhazov zkorumpovaných policistů a státních zástupců na nejvyšších postech…. Čas jim dává za pravdu. Bohužel šly na to dost naivně a na svou naivitu doplatil\ – a to i tím že do svých řad vzaly  trojské koně ODS v podobě Kristiny Kočí, Škarku, nebo socialistu Humla. Nebyli připraveni na praktiky velkých politických stran.

Nepopírám, že veverky pozbyly na popularitě, nicméně jejich existence byla jednoznačně ku prospěchu naší politické scény, ať si říká kdo chce, co chce !!

1 0
možnosti
PH

petrph

7. 1. 2012 14:18
jenže for je v tom

Že Vévéčka tuhle vládu položit nemůžou - můžou maximálně přidat pár svých hlasů k návrhu sociální demokracie aby získala většinu. A je otázka zda sociální demokracie bude 2,3 měsíce před volbami ochotna shazovat vládu - a dohadovat kompromisně nějakou prozatímní..Spíše už to nechají pravici dojet a soustředí se na rétoriku přímého odporu do voleb...

0 0
možnosti
H

hanah7

7. 1. 2012 13:34
pro autora

jděte volit piráty. To je lepší než nejít k volbám :-).

0 0
možnosti
R

raks

7. 1. 2012 12:47
Karel Schwarzenberg

pokud by dotyčný pán opravdu hodlal vystoupit z koalice V V, nic mu v tom nebrání. Pokud tam zůstává, je to proto, že ani TOP09 nemá svých 10 % jistých a do budoucna by o ně mohla rovněž přijít. Jedná se o PR maskota, kterého si pan Kalousek velmi vtipně zvolil. Ministr zahraničních věcí - to taky není špatný kšeft ve smyslu něco za něco.

Takže všem, kteří na tomto účelovém sdružení participují, to něco vynese. Jednomu víc, druhému méně. Až to bude ohroženo a bude na šanci získání jiných koryt, jistě někteří neřádi  rádi přeběhnou. Všem jde jenom o peníze.Rv

0 0
možnosti
P

pitbulek

7. 1. 2012 12:45
VVčka

ježíši přestaňte už řešit kido nebo co tuhzle vládu položí - mimochodem všimněte si někdo, že v parlamentu a tedy ve vládě jsou pořád stejní lidé jen se občas obmění některá ministerstva podle toho koho novináři nachytaj se staženými kalhotami a v parlamentu je to ještě horší tam se lidi od 1986 nevyměnili alespoň většina takže už bych to neřešila protože oni se stejně nějaak domluví a posty si rozdělí na tom my malí z ulice máme vliv asi tak jako na vývin chroustů v mezopotámii.

0 0
možnosti
JN

Já král 1

7. 1. 2012 12:26
Nepoloží,

oni by se už do parlamentu nedostali, a přišli by o moc peněz. Nedostali by se tam ani v případě přeběhnutí k jiné straně, jak se stalo Zubovové, které socani naslibovali za položení vlády vše možné, a teď má prd.

0 0
možnosti
F

furtkecal@seznam.cz

7. 1. 2012 12:12
tahle vláda by se položila i sama, bez přispění odjinud

!

0 0
možnosti