Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Michaell

25. 12. 2011 19:54
Příště nastavte inkaso

Autore, pokud chcete od T-mobile odejít ke dni ukončení smlouvy na dobu určitou, musíte jim dát výpověď.

Výpovědní doba začíná prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po doručení výpovědi a končí uplynutím posledního dne příslušného kalendářního měsíce.

0 0
možnosti
A

anakaja

25. 12. 2011 17:33
Žádnou smlouvu s T Mobilem

Také jsem u T Mobilu již přes 10 let. Kolikrát už mě operátoři přesvědčovali k uzavření smlouvy na výhodné volání a SMS. Pokaždé odmítnu.Nestojím o to být někde v registru a dostávat měsíční výpisy a platit paušál. Z okolí svých známých vím o případech šikanování operátory. Dobíjím si kredit podle potřeby. Na vábení na slevy nevěřím. Vždy je to spojeno s tím,že něco musím splnit.Když mě naposledy operátorka přesvědčovala , odpověděla jsem jí že nechci být  registrována a následně obtěžována  a pokud mě naštvou, kartu zahodím a koupím jinou. Žádné účty,výpisy a upomínky.

1 0
možnosti
A

akki

25. 12. 2011 16:21
Zlatý internet!

Trvalý příkaz, souhlas s inkasem a je vystaráno.:-P

0 0
možnosti
IM

slavex

25. 12. 2011 16:51
Re: Zlatý internet!

Trvalý příkaz mám už od "kojeneckého věku" T-mobilu tehdy "Paegas" s placením nebyl nikdy problém spíš s jejich "úpravami" cen vždy ale k jejich prospěchu a tomu žádný trvalý příkaz nezabrání  ! ! ! Rv

1 0
možnosti
IM

slavex

25. 12. 2011 16:09
Tak . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

V dnešní době je "módou" postihovat  každého a nejlépe exekucí jako se stalo mně když jsem opomenul zaplatit domovní daň 500czk a zanedlouho mi bez jakékoli výstrahy přišel z finančního úřadu exekuční příkaz na 500 + 600czk exekučního poplatku* Navštívil jsem tedy Finanční úřad v Luhačovicích a zeptal jsem se dotyčného byrokrata jestli byl exekuční příkaz nutný,jeho chování reakci nebudu komentovat ale jako je pán Bůh nade mnou přísahám jsem měl sto chutí provést exekuci na tomto vyžírkovi* Jinak máte pravdu,já jsem též zákazník T-mobilu od jeho založení ale krom "výhodných" nabídek (samozřejmě ale jen pro ně) jsem se nikdy žádného bonusu v můj prospěch nedočkal* Dokonce uprostřed doby trvání dvouleté smlouvy mi zdražili mezinárodní SMS z 1.70czk na czk 4.20 s oddůvodněním že se jedná o "narovnání"  cen  s operátory z okolních států  ! ! ! Rv

1 0
možnosti
LP

misslonely

25. 12. 2011 17:56
Re: Tak . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

těžko hodnotit: máte povinnost zaplatit? máte. zaplatil jste pozdě? zaplatil. přiletěla sankce, oprávněně. Tak co se čílíte? kromě toho to nebyla exekuce,ale pokuta za pozdní platbu, která se počítá z daně a koeficientu krát počet dní zpoždění.Šmytec. buďte rád, že jen 600, max sazba je 300kilo.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

25. 12. 2011 15:46
normální pokuta

co chcete? dneska ji dostanete všude, proč se kvůli tomu čílíte? Máme jedno z nejlepších pokrytí na světě a to se nějak muselo zaplatit

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

25. 12. 2011 15:58
Re: normální pokuta

To je ale omyl, naši operátoři mají skvělé výnosy a z nich platí svým mateřským firmám šílené náklady, které ty firmy utopily v aukcích na 3G ve svých mateřských zemích. Dělají to cenami, které by si ve svých zemích netroufli nastavit, včetně dalšího cca 30% zvýšení ceny způsobeného tarifikací 60+60.

1 0
možnosti
JH

Dalibor62

25. 12. 2011 15:44
Každý operátor si hlídá nezaplacené faktury

Například Vodafone po určité době omezí služby a za zprovoznění účtuje 300,- Kč za jedno číslo. Pokud tedy má někdo ve firmě deset čísel, je to 3.000,- Kč.

A teď mě napadlo, jaká to má autor divné počty s DPH nebo se jedná o překlep? Pokud je pokuta 100,- Kč bez DPH a DPH činí 20%, pak je přece výsledná částka 120,- Kč a nikoli 108,- Kč.

Asi před pěti lety jsem měl jednu "spící" SIM kartu T-Mobile. Neprovozoval jsem ji, pouze jsme ze setrvačnosti platil základní tarif. Myslím, že to bylo 40,. Kč. A jako rozvedenec jsem měl každý druhý víkend na starosti dceru, která si vymínila, že bude spát u mojí matky. A tak jsem ji vybavil notebookem a telefonem s touto kartou, ale nejdřív jsem zavolal na T-Mobile, aby mi zprovoznili zvýhodnění na Internet.

A za měsíc jsem dostal fakturu, kde za datové služby bylo účtováno přes 8.000,- Kč. Fakturu jsme reklamoval, T-Mobile našel ten hovor a mně podstatnou část faktury dobropisoval, zůstala jen částka za to zvýhodnění a další příslušenství.

0 0
možnosti

kdo toho více nakecá

25. 12. 2011 15:24
tak to já jsem z jiného těsta

Kdysi u Telefonici jsem čerpala internetové připojení. Jednou jsem řešila nějaký problém a po domluvě s tamním technikem jsem poslala balíky dat kvůli testu. Tím se stalo, že jsem přetekla v dovoleném objemu dat, a tudíž mi naúčtovlai nějakých asi 20 č za to přetečení. Zavolala jsem tam, vysvětlila, proč jsem posílala balík dat a proče tedy objem řetekl, ale trvali na tom, že to musím zaplatit. zaplatila jsem a okamžitě zrušila smlouvu a přešla k jinému operátorovi. Volali mi a přesvědčovali. Řekla jsem, že mají poslouchat, o čem mluví zákazník, dokud je jejich, protože až se rozhodne odejít, nazadrží ho, a možná už se zpátky nevrátí nikdy. Zatím jsem se nevrátila k O2, tehd yTelefonice. JŠ

0 0
možnosti
JH

Dalibor62

25. 12. 2011 15:48
Re: tak to já jsem z jiného těsta

Trochu se mi to nezdá, protože, pokud vím, tak jestliže někdo překročí limit FUP přenosu dat (Fair User Policy), tak mu operátor ručobrčo sníží přenosovou rychlost na 16kbit/s a šmytec. Ovšem FUP se dá navýšit a tak možná ta platba je za to navýšení a nežádala jste o to Vy, ale onen technik. Ostatně, částka 20,- Kč by odpovídala jednodennímu připojení k internetu. Ve Velké Británii to je 1 GBP (jedna Libra)

0 0
možnosti
D

duhacenzor5

25. 12. 2011 14:52
Pane kolego, mne svého času přišlo

písmo od Tmobile, dlužíš nám 0,50 Kč, tedy zaplatíš 4114 Kč, s případnou exekucí ještě o cca 7000 Kč navíc. Takhle se vydělávají peníze, Al Capone hadr. Nejlepší možné řešení je vyvázat se se smlouvy s kterýmkoliv oprerátorem a platit si účty klasicky. Ono totíž to "volání zadarmo" , kteým se ohánějí v těch svých "akcích" se VŽDY zatraceně prodraží. Takovýchto případů jako tvůj/můj je totiž něúrekom.

2 0
možnosti
M

mi.kar

25. 12. 2011 14:38
chápu

Nicméně se obávám, že přechodem si nepomůžete. Já, z finančních důvodů přešel k VF. Přece jen nabídli neomezené volání za výrazně nižší částku ne TM. Problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. Bylo ukončeno 1. kráké zúčtovací období - toto nesleduji. Platím zkrátka dle došlých faktur. Nicméně zde mi faktura, z důvodu který neznám, nedorazila. I přesto jsem byl odstřižen a to včetně příchozích hovorů. Jak jsem zjistil, ne proto, že bych přetáhl splatnost, ale protože mi nebyla doručena faktura.... A ono je to pro operátora moc těžké a drahé Vám zavolat, když vlasníte účastnické číslo v jejich síti....RvRv

Závěrem, přeju Vám pevné nervy, nicméně nevěřím, že si polepšíte...

0 0
možnosti
J

jackie13

25. 12. 2011 14:20
okamžitě s nimi skončit

už je na čase nenechat si od operátorů kálet na hlavu.Přechod k jinému je rychlý a bez problémů.

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

25. 12. 2011 14:33
Re: okamžitě s nimi skončit

A který operátor je nejenom jiný, ale také lepší?

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky