Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Josef B.

18. 9. 2012 15:08
Nemáte pravdu...

...na sKartu bylo výběrové řízení, bylo v něm více bank a vyhrála spořitelna (holt má bankomat na každém rohu, tolik jich žádná jiná banka nemá); spořka ty karty a účy povede opravdu zadarmo, na webu ministerstva jsou zveřejněny smlouvy k tomuto, doporučuji zájemcům k přečtení; 200 Kč zůstatek - nesmysl na entou, vybrat můžete do halíře (zdarma převodem, platbou u obchodníka nebo cash backem), pouze bankomat vám nedá menší než 200 bankovku. Tak prosím nešiřte nesmysly

0 0
možnosti
H

Host8

18. 9. 2012 11:30
Samotné složení hostů

napovídalo, že půjde spíše o propagandu než věcnou debatu. Pan Krása byl osamělý.

0 0
možnosti
JZ

hlubič

17. 9. 2012 15:55
nepochopení.

22 roků máme tyto t,zv, demokratické vlády ,dokáží pokaždé perfektně našince překvapit.Vždy však prý v zájmu národa.Tak nevím jsme tak hloupí, nebo je to nám lhstejné,ale bohužel pokaždé vyhrávají a do parlamentu se dostávají stejně charakterní a bohumilí  lidé.Nenadávejme však na ně,vždyť my jme je tam zvolili a my jsme sami so´bě zodpovění ,že odborníci jako třeba ten hošíček Bendů  nebo paní Peak nám říkají moudra v televizi.Nestranný pozorovatel by řekl ,,dobře nám tak'' , máme to co jsme chtěli.

3 0
možnosti
B

bofums

17. 9. 2012 13:32
Názorů ač jsme různých, jedno bychom měli!

Dodržovat!  Snažit se nezneužívat svobodu tisku a NEŠTVAT. Paní Jílková / podle mne/ je suverén,

který všechno zná, všude byl, atd., konečně- takových je v televizích na rozdávání! Nesleduji ji, stejně

jako pořady dalších, jí podobných. Zaráží mě však, když všechny lumpárny světa házíte na tu " zloděj-

skou vládu", která snad zavinila i ztrátu paměti u některých diskutérů! Pane Kučo, připomeňte i Vy p. K.,

že největší zloději a lumpové byli komunisté- napište to, od Vás to snad přijme!!;-D

1 0
možnosti
SN

kuča

17. 9. 2012 15:04
Re: Názorů ač jsme různých, jedno bychom měli!

:-)......komunisté byli opravdu zloději, měli jsme slušný statek, školu jsem končil v 53., režim se na mně také podepsal, ale přežil jsem to. Proti současným odkloňovačům to byli žabaři, nebo dokonce příštipkáří, jak se říkalo ševcům. Dnes si zcizuje, jak říkal blahé paměti Knetig, za bílého dne. Je také staré přísloví - kradou, sou-oží, ani poledne nedrží ! !!

1 0
možnosti
PH

petrph

17. 9. 2012 13:10
propánajána

To už to došlo tak daleko že úředníci na Úřadu práce "nutí" své klienty aby si zařídili ve Spořitelně účet? Protože jinak ho tam nepotřebujou. Ten jediný kdo tam bude mít účet, bude stát. Akurát z toho jednoho účtu bude Spořka vyplácet v bankomatech a jinde těm majitelům Skaret. Ještě jednou, bude jeden účet-ale spořka bude mít seznam, tolik z něj může vyplatit na tu kterou skartu.   A pak to souvisí i s těmi "povinnými zůstatky". Ony nejsou "povinné" protože by to bylo nařízené. Ony jsou "technicky nutné", protože bankomat nedokáže vyplatit celou částku s drobnějšími bankovkami.Dejme tomu jestli někomu příjde dávka 1560 Kč, tak mu bankomat vydá jen těch 1 500 Kč, a ty 60 Kč tam musí nechat do příště,protože bankomat už menší bankovky (natož mince) nevyplatí. Tedy ale předpokládám že když si je přepošle na svůj jiný účet, tak může celou částku a nechat na skartě čistou nulu...

2 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

17. 9. 2012 13:45
Re: propánajána

Souhlas. Ty bludy, co se mezi lidmi šíří, jsou příšerné.

2 0
možnosti
P

petrajana

17. 9. 2012 13:03
Jen uvádím, že nezaměstnaných, kteří pobírají

podporu je 94 000

0 0
možnosti
JS

kelner

17. 9. 2012 12:55
Tunel

S karta je podobný tunel jako IZIP.Neumím pochopit proč to vůbec bylo zadáváno jako projekt. Stačilo oznámit příjemcům dávek, že pokud chtějí dávku vyplácet na účet ať si ho zřídí, pokud ne, budou platit poštovné. Může mi někdo vysvětlit proč se touto cestou nešlo? Mám jediné vysvělení: spřátelená firma by nedostala zakázku a Česká spořitelna by nebyla jedinou bankou, která z tohoto paskvilu má profit.

4 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

17. 9. 2012 13:51
Re: Tunel

To je nesmysl. Pokud by si každý musel zřizovat účet, tak by ten účet také musel nahlásit a to při každé změně. Takto dostane "Spořka" balík peněz i s identifikací na jednotlivou osobu a ten jednotlivec, příjemce dávky, si pak buď peníze vybere v hotovosti v bankomatu, bude s nimi platit v krámě (a také vybírat cash-backem) nebo si vše nechá bezplatně převést na svůj běžný účet.

Jenom ta poslední možnost zaručuje, že si peníze z technického účtu vybere "do mrtě". To se z bankomatu skoro určitě nepovede a nákupem v krámu by bylo velmi obtížné učinit přesně takový nákup. jaký je zůstatek na tom technickém kontě.

Jinak se mi velmi líbí, jak u nás každý ví, jak se to mělo udělat lépe a radostněji. To by mě tedy velmi zajímalo, jak yb to dopadlo, kdyby tací stěžovatelé byli zařazeni na zodpovědná místa a měli o tom rozhodovat. To by asi nastal "ráj na zemi" nebo právě naopak.

2 0
možnosti
MZ

zajicek8

17. 9. 2012 12:34
Dvě proti

1. Komu se nelíbí, jakým způsobem stát vyplácí různé "almužny pro chudé", nemusí o ně žádat.

2. "Neřešitelný" povinný zůstatek znamená, že lidé si nedokáží odložit stranou na horší časy.

2 0
možnosti
3

3Cvlad

17. 9. 2012 12:46
Re: Dvě proti

modlete se aby se vás ta almužna jednou netýkala.Jste hlupák vážený, já dávky od státu neberu ale tenhle záměr s tu kartou mě připadá mírně řečeno hloupý.

6 0
možnosti
SN

kuča

17. 9. 2012 12:29
Co můžete čekat o ministra......

:-).....který myslí jen na sebe a své kumpány, jako celá vláda! Už nový program pro nezaměstnané smrdí, národ to zkousnul, jedeme dál. Bohatší misí být ještě bohatšími, chudáci ať natahují bačkory. Ušetříme na důchodech i sociálních dávkách !!! R^R^R^

1 0
možnosti
SN

kuča

17. 9. 2012 12:30
Re: Co můžete čekat o ministra......

:-)......musí.....

0 0
možnosti
P

papajos

17. 9. 2012 12:23
Vypadá to jako další zlodějna

ale co bychom od mocných tohoto státu jiného čekali...

1 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky