Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Možná to bude nad vaše chápání, ale svoboda tisku neznamená, že všechny noviny budou psát o tom, o čem vy byste chtěl aby psaly. Nebo snad někdo něco zakazuje Halo novinám, nebo Britským listům? Vždy platilo, že čtenář si vybírá noviny podle svého zaměření - pravicové, levicové,.... podle libosti.

0 0
možnosti
ŠČ

Š28i98m18o28n 25Č23á58p

9. 1. 2013 20:31

<!--

@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }

P { margin-bottom: 0.21cm }

-->

Soudruhu Vladimíre, že vy se jmenujete podle soudruha Iljiče Lenina. 1. Mám pro tuto doměnku několik důvodů: Obviňujete katolickou církev z kolaborace s nacisty. Ale dnes je nemožné si představit, že by církev žehnala jakýmkoli zbraním. Mluvíme o 20 století, ne o středověku. Píšete, že vaše babička viděla faráře řvát na chudou vdovu, že mu nepřispívá. Když je círev tak bohatá, co by jí záleželo na 2 slepicích. Buď lžete vy, nebo vaše babička.

0 1
možnosti
ŠČ

Š68i50m64o70n 88Č42á34p

9. 1. 2013 20:46

Napsal jste 2 články o přejetém kotěti. Mám podezdření, že jste si je vymyslel, protože v jednom ho nazýváte Šrek a ve druhém Čičík. Také jste napsal, že je mu v kočičím nebi dobře, ale vy přece nevěříte ani v lidské nebe, natož abyste věřil v Hvězdný Klan (Erin Hunterová, Divoké kočky). A to nejsou jediné články, které jste si možná vymyslel.

Stěžujete si, že nemáme svobodu tisku. Kdybychom ji neměli, byl byste zašitý na Borech i se svými články.

Vytýkáte panu Fisherovi, že nectí Ústavu, protože by v případě vítězství KSČ(m) nejmenoval Filipa premiérem. Kdyby to udělal, vrátili bychom se o 60 let zpátky. Podle vás tedy Paul von Hindenburg udělal správně, když jmenoval Hitlera kancléřem?<!--

@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }

P { margin-bottom: 0.21cm }

-

0 1
možnosti
PN

Za komunistů byla Svobodná Evropa a Hlas Ameriky, dneska máme internet. Rozdíl je v tom, že jak SE tak HA mluvili česky (a byli rušeni), na internet - pokud se chcete něco dozvědět - musíte umět anglicky.

1 1
možnosti

Proč to musím hledat na internetu,

když si musím platit veřejná media?

Průšvih je v tom, že se o licenci bojí i soukromá media.:-/

4 1
možnosti

Karma s podtržením!!![>-]!!

5 1
možnosti
MK

Tak co? Už se Kapal vrátil spolu s Vyvadilem a Humlem´z Hradu ? :-)

0 4
možnosti
KS

Naprostý souhlas. Zářným příkladem jsou včerejší Lidovky i MF DNES. Hlavně ta agitka Salzmannova zetě na zadní straně stojí za to. Kde se na něj hrabou bývalí soudruzi redaktoři z Rudého práva. :-)

9 3
možnosti
PK

P13a92v40e26l 40K88u46l82a

17. 11. 2012 13:19

pochparta bude mít dneska plné ruce práce :-/

2 6
možnosti
PK

P46a33v42e62l 35K35u17l20a

17. 11. 2012 10:11

Díky svobodě tisku zde můžete psát své komunistické žvásty. Tak na co si stěžujete?

9 14
možnosti
KS

Ty žvásty může psát především mistr bloger Kula a dokonce ho jednou za rok po opakovaném naléhání dají i do výběru! ;-D

11 7
možnosti
JD

no, a nedochází Vám, že ponorka nebo letadlová loď se nevyrábí na sklad s dodáním do 3 dnů? že když si je Řecko objednalo(a do toho je nikdo nenutil), tak se ta zakázka začala vyrábět pro konkétního zákazníka. tak co s tím má potom ta zbrojovka dělat. když ji zákazník najednou nechce? Má to udat na aukru? Řecko si dlouhodobě žilo nad poměry včetně toho, že vyfržovalo obrovskou armádu.

A ti studentíci nezpochybňují výsledky voleb, nikdy neřekli, že jsou neplatné proto, jak dopadly. Ale protestují proti tomu, jak socani uzavírají povolební koalice s komunisty, a to je také svobodné rozhodnutí socanů...mohli ty koalice uzavřít jinak

7 6
možnosti
JP

pokud by opravdu neexistovala svoboda tisku, tak uz byste tenhle clanek dopsal nekde jinde, nez u sveho pocitace ... to, ze vase blaboly nebere nikdo vazne jeste neznamena, ze neni svoboda tisku.

8 14
možnosti
JS

Strategií novodobých vládců není odstraňovat jednotlivé nepohodlné lidi, ale spíše obecně proti těmto lidem štvát ty ostatní. To znamená, že mediální vymývání mozků způsobuje, že pokud někdo začne psát nebo říkat pravdu, lidé mu nevěří a odsuzují jej. Vy jste zářným příkladem.

16 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky