Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

20. 3. 2011 18:27
Velké překvapení

že tetno článek i diskuze pod ním nebyla správci čistoty těchto blogů dosud ostraněna. Že by změna poměrů na těchto stránkách? To by byla pozitivní informace!

0 0
možnosti
AH

penelope9

20. 3. 2011 17:50
přesně jste na to kápl

Vše, co píšete, je jen jinými slovy vyjádřen i můj názor. Navíc myslím, že je velmi důležitý jeden fakt, který jste připomněl. A to, že všichni ti, co se nám snaží namluvit při jakémkoli náznaku nesouhlasu, že jsme rasisti, NIKDY neměli možnost se s romskou komunitou setkat v plné své nádheře - třeba alespoň několika týdenním spolužitím v jednom domě (nebo v domě v blízkém okolí, to většinou stači, pokud tam žije těch rodin víc dohromady). Hodnotí jejich postoj a nás postoj k nim z vil, které jsou obydlím této populace značně vzdálená, Romy znají max. z televize nebo jen nějakého  předem připraveného setkání. Z okének limuzín,  s nimi nejezdí tramvají a nemusí si hlídat zuby nehty peněženku, aby nebyli okradeni. Mohou mít tito (pseudo)humanisti několik doktorátů a diplomů - ale správný pohled by dostali až po absolvování ročního vzájemného soužití...  

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

20. 3. 2011 18:44
Re: přesně jste na to kápl

Napsal jste to přesně. Ať odpoví dotázaní...

Jen doufám, že ne obecnými komunistickými frázemi...

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

20. 3. 2011 15:30
Smutné je, že největší rasisté

jsou tzv. ochránci lidských práv: Kocáb, Džamila Stehlíková, Petr Uhl nebo paní Šiklová... Proč tak prosazují beztrestnost romského etnika za jakékoliv trestné činy?

Viz. otec Natálky...

0 0
možnosti
M

multikutipakastop

20. 3. 2011 14:09
Spolecnost v zadnem pripade neni rasisticka, ale naopak

se brani novodobemu,tentokrat multikulturnimu fasismu.To je nejvystiznejsi vyraz pro toto svinstvo,co se u nas a v celem zapadnim svete deje a ktere ma tak socialisticky rude zaklady,az je zase cele do hneda.Ostatne nackove byli socani hrubeho zrna a to nejen nazvem sve strany.

Ideologicky diktat neomarxistickych zlocincu v EU je vylozene diskriminacni a rasisticky.Nesmime rikat,psat a uz ani si pomalu myslet to,co si myslime.Svobodu slova trpi.Je zde dusledne ulatnovana lez,oficialni a jedina spravna politicka korektnost. Mame tu diskriminaci a politicke procesy v Evrope. (Vitkov, Wilders, Wolfova..)

Vastni vlada nas okrada a sikanuje v ramci ideologickeho svinstva,ktere speje k trenicim a konfrontacim v budoucnu.

Chce tu snad nekdo mluvit o nejake demokracii? Chce snad nekdo rici, ze EU a jeji politika multikulturniho fasismu a s nim i islamizaci kontinentu nas nevede k ekonomicke a celkove likvidaci?

Ja rikam ano,system nam hnedne.Je totiz az prilis a uz moc dlouho socialisticky.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

20. 3. 2011 14:39
Re: Spolecnost v zadnem pripade neni rasisticka, ale naopak

Okamžitě píšu souhlas! Dvě minuty před vaším vymazáním! R^

0 0
možnosti
M

multikutipakastop

20. 3. 2011 13:46
Zasadni omyl!

Jednani nasi vlady neskodi Evrope, ale Evropa skodi nam.

Nase vlada totiz takto jedna proti vlastnim lidem prave pod tlakem diktatu v Bruselu.

A to je sakra rozdil!

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

20. 3. 2011 13:25
Souhlas!

Taky mi vadí, jak se oné "menšině" pořád ustupuje! Zneužívají soc. dávky? Tak je škrtneme všem = i těm, co je nezneužívají! Byli rok mimo republiku a žádali jinde o azyl? Proč by měli dostat prachy zpětně? Jasně dokázali, že o naši republiku zjevně nemají zájem, tak jakýpak copak? ;-€

Abych pravdu řekla, tak si myslím, že se neúprosně blíží den, kdy slušným obyvatelům této republiky přeteče pohár trpělivosti a všecko tohle omlátí politikům o hlavu, vzbouří se. A doufám ve 2 věci: 1) že to bude brzy (do 3 let) a 2) že to bude akce velká a účinná, ale že se to obejde beze zbraní = mrtvých a zraněných.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

20. 3. 2011 12:26
Sohlas!

A k problému bych chtěl ještě dodat že dukáty, protože dukáty a dukáty! Také si myslím, že dukáty a dále bych navrhoval ....výmaz a zablokování účtu ;-O

tento příspěvek bude smazán, protože neodpovídá tématu a hodí se spíše do chatu ;-D

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

20. 3. 2011 12:27
Re: Sohlas!

oprava: Souhlas!

0 0
možnosti
E

elverano

20. 3. 2011 12:24
.

Podle platných zákonů je nejvyšší trest pro mladistvého i za ten nejtežší tr. čin 10 let. Nejvyšší  možný trest pro pachatele z vítkova bylo doživotí. Dostali v podatatě polovinu, stejně jako mladistvý z článku. Za to nemohou soudy, ale zákonodárce.

0 0
možnosti
P

por.Dub

20. 3. 2011 12:16
ANO !

Naprostý souhlas!! Bohužel na tomto všem se i nedílnou rukou podílejí i média - NOVINÁŘI !  Mám pocit, že každý z nich vidí za svúj životní cíl býti MLUVČÍM  politika.

A proto , že si to nechtějí rozházet, tak s nimi drží BASU !!  JSEM  STRAŠNÉ    ZVĚDAV   JAK    KOCÁBOVÉ, BRADÁDOČOVÁ a td. pomúžou matce PATRIKA, která je evidentně v tísni??

0 0
možnosti

lubossula

20. 3. 2011 12:18
Re: ANO !

a jak vy???8-o

0 0
možnosti

lubossula

20. 3. 2011 12:15
je krasne

jak si rasiste umeji zduvodnit proc jsou rasiste, skoro stejne logicky jako kdyz romove zduvodnuji proc nemaji na najem...Rv

0 0
možnosti