Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je ukázková lež: ČR (a hlavně konkrétní viníci) nezabili milion Němců. Řada Němců byla násilím vystěhována (a můžeme to nějak chápat jako reminiscenci války. První řada odsunů se vůbec neopírala o mezinárodní právo a měla by se nazývat banditismem. Až po Jaltské konferenci, tuším srpen 1945, byly ty odsuny nějak legitimizovány. Do té doby to byl převážně komunist-hujerismus.

Stejný omyl se traduje ohledně "Benešových dekretů". To byly kolektivní názory exilové vlády v Londýně, které exilový president pouze parafoval, kontrasignoval.

K článku: EU se chová podle stejných mechanismů, jako kterýkoliv diktátor.

Nechceme-li strpět diktaturu, musíme z EU vystoupit, a možná raději prozkoumal, zda naše přistoupení za diktátora Špidly bylo vůbec legitimní.

6 3
možnosti
Foto

Právě ta první vlna odsunu se o mezinárodní právo opírala, žádný stát může vyhostit ze svého území občany cizího státu. Dělali to také Němci s Dány před první světovou válkou.

2 0
možnosti

Jak ale jinak zařídit, aby EU byla tak funkčním celkem jako  USA, pokud z ní neuděláme superstát? Pokud se tak nestane, tak se samozřejmě rozpadne. A jestli si myslíte, že ten cimprcampr co pak nastane, nám k čemu bude dobrý,  tak se stačí kouknout na Jugoslávii a SSSR, co se tam dělo, když se tyto celky rozpadaly

2 4
možnosti
MD

Rozpadaly, protoze byly nasilne vytvoreny. Nebyly spolupraci, nebyly volnou soutezi a dobrovolnym prijetim lepsiho za horsi podle vlastniho uvazeni.

Nebyly prirozenou vyvojovou cestou. Znasilneny clovek zustane po cely zivot znasilnenym clovekem a on ci jeho potomci budou cekat na vhodnou chvili.

Tuto cestu jsme si uz prosli nekolikrat.

5 3
možnosti
JT

Ja bych se toho EU zas tak nebal, rozpadlo se Rakousko-Uhersko, rozpadl se vychodni blok, rozpadla se Jugoslavie, rozpadne se i EU. Jen aby z toho nebyla zase valka.

6 3
možnosti
MD

Podle dosavadniho cileneho vyvoje ceka mnohe staty Evropy obcanska valka nedozirnych nasledku a v nekterych pripadech mozna i narodnostni konflikty  v ramci statu i mezi staty.

2 4
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky