Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Díky panu Fišerovi máme jasnou představu o tom,jací lidé byli před rokem 89 v KSČ a že díky tzv."Sametové revoluci"se tito dobrodruzi,kteří se vždy přilepí na tom správném místě odkud mu kyne zisk a je mu jedno,je-li to strana pravicová,nebo levicová,hlavně když bude u koryta.Tito lidé volají po tom,aby se KSČM očistilo a vzdalo svých ideí,ale vždyť oni to už dávno díky tomu,že se tito paraziti odklonili od jádra udělali.Nechci být hnidopich,ale troufl bych si tvrdit,že KSČM je mnohem demokratičtější strana,nežli ony tzv.pravicové reprezentované stranami ODS,TOP 09,VV,LIDEM.

0 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

25. 10. 2012 9:03
Mostecko-uhelný Zeman, to už tam rovnou může zůstat Klaus

Volba je od slova volit, ne muset a těch kandidátů je tam 9! Jsou mezi nimi i občanští kandidáti, kteří nikdy nebyli politiky, poradci, členy rad a komisí, tajemníky, navíc žili za své a nekradli, když je přestanete nálepkovat a zjistíte si, co mají v úmyslu, stojí za to jim dát hlas.

0 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

25. 10. 2012 9:49
Re: Mostecko-uhelný Zeman, to už tam rovnou může zůstat Klaus

Většina kandidátů jsou komunistický a nebo společenský nepoužitelný materiál s prošlou zárukou. Je nepochopitelné, jaké mají ambice tito nicneznamenající kariériské. Pravdu píšete, že jen málo lidí, kteří nejsou nakaženi infekcí zločinné politiky minulosti i součastnosti, si zaslouží post presidenta. Jsem zvědav, jestli naše veřejnost už otevřela oči. Od roku 1948 snad tady všichni chrápou....[>-]

0 0
možnosti

jrc

24. 10. 2012 23:44
Proč dávám karmu?

Bez ohledu na zmíněné kandidáty, článek poukazuje na pozadí, které je skryto

za různými kandidáty na presidenta, za jejich líbivými hesly. Nelze přehlížet u kandidátů jejich politickou, profesní, osobní a zájmovou historii i jejich vymezování vůči zástupcům některých skupin občanů. President musí být zástupcem všech občanů.

Propojení s náboženstvím je jedním z podstatných osobních zájmů, což potvrzuje společný zájem Kalouska, Bendy a Nečase a dalších věřících, na prosazení církevních restitucí. Nelze věřit tomu, že nábožensky, či jinak svázaný kandidát na presidenta, nebude prosazovat ve státních funkcích obdobně zaměřené osoby a nebude rozhodovat ve prospěch těchto zájmů. U zmíněného kandidáta Fischera nelze nebrat v úvahu jeho židovské náboženství, tedy účast v židovské komunitě, bez ohledu na skutečnost, že naše vztahy s židovským státem jsou na velmi přátelské úrovni. Skutečností je, že Čechům v rámci jejich kacířského naturelu, by slušel president bez náboženského vyznání!!!

0 0
možnosti
PS

lecaks

24. 10. 2012 22:49
Doplnění

Kdepak bere autor jistotu, že ve druhém kole budou muži. A zrovna jím jmenovaní? Informace má z tzv."nezávislých médií"? Závislých jen na penězích?

Copak je tak složité, že když většina národa chce změnu, tak nedá hlas sedmdesátiletým dědečkům? Proč nevolit ženu, když chci změnu? Nebo změnu nikdo nechce? Co máte proti J.Bobošíkové, proč se jí bojíte. Ale na rovinu, žádné jedna paní povídala....R^

0 0
možnosti
BM

sallyna

24. 10. 2012 18:59
Nevím, nevím

Ale s tím sionismem jste to přehnal.. To mi připomíná bolševicko-fašistickou rétoriku.... Ještě vytáhněte Protokoly sionských mudrců a já Vás praštím........ Já si židovského národa velmi vážím, neboť, jim vděčíme za spoustu objevů, které mnohdy zachránili životy statisícům......

3 0
možnosti
PM

petrik1960

24. 10. 2012 19:15
Re: Nevím, nevím

co chcete od kryptostalinisty ?

1 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

24. 10. 2012 17:34
No ten Fischer

Nemravný bývalý bolševik co tady dělal husákovu normalizaci se dneska bude ošívat před těmi idelaisty a sám byl ta pokrytecká oportunistická lůza která vlezla do KSČ aby měla výhody před ostatními a aby nastoupila na funkce těch vyhozených idealistů.

To zřejmě potom když KSČ a ČSSD budou mít ústavní většinu tak nebudeme mít vládu a zřejmě to bude muset vzít nějaký osvícený plukovník nebo podplukovník8-o?. Ten Fischer je opravdu nebezpečí, také se nesmí zapomínat že se angažuje v pražské židovské obci a potom je otázka jestli to bude prezident náš nebo prezident židovské obce. :-/

2 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

24. 10. 2012 15:02
Jenom sem nejak nepochopil,

jak by mohly po volbach vladnout CSSD a VV, kdyz by dohromady nedaly 101+ poslancu;-D

1 0
možnosti
ZK

SID09

24. 10. 2012 17:01
Re: Jenom sem nejak nepochopil,

Vladimír Kapal je už starší člověk a patrně zapomněl, že socialisté nedokázali dát dohromady většinovou koalici.

Rozhádali se se všemi už před volbami a po volbách nedokázali slepit to, co sami rozbili. Konec konců parta kolem Péti Tchoře z ODS jsou podobní rozbíječi, kterým se podařilo zničit veverky a te´d se jim daří zničit i vlastního předsedu. ;-D!!

1 0
možnosti
H

Halfunx

24. 10. 2012 14:42
Zeman a Fišer

To je hororový scénář. Pobavil bych se u veřejné debaty dvojice Vandas x Samková. Supr by bylo i Fischrerová x Franc, oba intelektuálové, ale v jiném spektru. A co Dienstbier x Sobotka, tyhle strany to tu zavařili a nevědí si rady kam by tyhle dva upíchly. Okamurovi bych šance nezmešoval, z nestraníků je nejlepší. No uvídíme, tenhle národ dokáže zatopit, když chce.

1 0
možnosti
B

bohacovajarca

24. 10. 2012 13:41
Okamura populista?

Hmm, s tím tvým příspěvkem by se dalo i souhlasit, ale nazývat Tomia Okamuru populistou, když ten člověk jen a pouze pojmenovává problémy, levárny, zlodějny, nespravedlnosti, se kterými se v naší zemi dnes a denně setkává skoro každý občan, nebojí se nahlas označit šlendrián v politice, tak takový člověk u mě není populista, ale realista. A každý problém je možné řešit až tehdy, pokud je vysloven a popsán včetně návrhů řešení! Mlčet, nechat vše, jak funguje doposud (tak nějak postaru), nic moc neměnit, hlavně, aby si kapříci nevypustili rybníček, to je politika ZEMANA A FISCHERA, ale toho už jsme si v ČR zažili dost moc, to už nám stačilo. Oba bývalí komáři se už dostatečně  předvedli a republika je tam, kde je. Šanci musí dostat někdo naprosto nový, mladší, neotřelý, kdo se nebojí nahlas hovořit pravdu!!!!!!!!TOMIO NA HRAD!!!!!!!!!!!!!

6 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

24. 10. 2012 13:53
Re: Okamura populista?

Okamura málokdy nabízí řešení. A když něco naznačí, je to populistický nesmysl.

-

Pokud chce pojmenovávat problémy, může sedět v tom Senátu. Na Hrad nepatří. Na Hradě by měla sedět respektovaná osobnost, schopná nějaké vize. Ne chlapík, který na svých osobních stránkách prodává japonské domácí potřeby. 8-o

4 0
možnosti
FH

Bouše

24. 10. 2012 13:35
O autorovi:

"Reginální publicista a novinář, který se celý život snaží o pravdivé informace." ,,, ;-D ,,,

2 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky