Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Voborník

4. 2. 2012 15:00
Úřad práce v Neratovicích

Pane Kapale, přijeďte se podívat na úřad práce do Neratovic. Deset schodů nahoru venku, pak plošina, následuje deset schodů nahoru vevnitř. Chodí sem hodně maminky s dětmi v kočárku. Takže matka buď požádá někoho, aby jí kočárek s miminky pohlídal pod schody, to je ale velké riziko. Nebo vzít dítě do náručí, kočárek přikurtovat k stojanu na kola a bát se, že ho někdo ukradne. Nebo vzít na úřad práce manžela či kamarádku. Na těch schodech nejsou ani ty prachobyčejné lyžiny; naše radnice se stará hlavně o odměny, dotace sportovcům, chatu města na Studenově, kam  se normální občan nedostane, ale ne o rodiny s dětmi, staré osoby, bezdomovce.....ti jsou jim ukradeni. Vyházet, vymést - jediné řešení. A to je starostka učitelka!!! ;-O;-O

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

4. 2. 2012 10:23
Naprostý souhlas pane kolego .....

R^

1 0
možnosti
JV

jafava

3. 2. 2012 16:05
Úřad práce v Kladně má asi špatného ředitele, když strpí

arogantní úředníky, kteří se chovají nevhodně ke klientům. To, že je prázdná budova sociálky, která byla zrekonstruovaná a je vhodná pro bezproblémová přístup i invalidních klientů, je hezké, ale co takhle apelovat na příslušná místa, aby se do prázdných kanceláří nastěhoval úřad práce? Jako regionální publicista jistě víte, koho z místních politiků na takovém řešení zainteresovat; vždyť udělat něco pro lidi, za to jsou při volbách body! Tak do toho!

2 0
možnosti
AT

asi tak

3. 2. 2012 15:30
za co se Drábek mstí

za BLBOST a lenost

pokud budou lidi volit stále stejné partaje, nebo stále stejné xichty nalezlé do nových partají, nebo nepůjdou k volbám, tak se to bude jen zhoršovat.

pro všechny co se jim to nelíbí ať se zamyslí:  byl jsem volit? volil jsem strany co jsou v parlamentu? tak na co si sakra stěžuju?

1 0
možnosti
1

1absolutus

3. 2. 2012 15:48
Re: za co se Drábek mstí

:-)R^

0 0
možnosti
G

general_Pinochet

3. 2. 2012 15:20
!

Nemelo by uz taky nekoho zajimat,proc tolik lidi bere ruzne davky!! Na to taky musi ku.va nekdo vydelat. Invalidu mame jak 2 roky po valce!! Si to spocitejte,v milionech, 3 mega duchodcu, 1,8 ruzne socialne potrebnych, 2 mega deti...zbytek to musi cely uzivit. Invalida by se mel hlavne pred urazem pojistit...takhle tu Cinu a Indii nedozenem...

0 0
možnosti
PM

vincenzo

3. 2. 2012 15:48
Re: !

Jo to máte pravdu,ale problém je,že zaměstnavatel nabízí nějakou mzdu. Když je tato mzda na úrovni,že dotyčný dosáhne na dávky,tak kde je chyba?

0 0
možnosti
N

nowicjan

3. 2. 2012 14:56
realita...

On se prostě v tom vyžívá, typický masochista.Ti,co se sami nemůžou bránit, si musí jeho úchylky vychutat do mrtě. Invalidům znepřijemnit vyřizování,děti nechat napospas armády spásy nebo babiček z farnosti a kamarádům rozdělit statisíce za sprasenou práci..To musí být orgasmy,viďte ,pane ministře..?

4 0
možnosti
P

P.32

3. 2. 2012 14:51
Karma.

Ale problém je že v Ć.R. je těch žadatelů co mají "nárok"" strašně moc.

0 0
možnosti
H

Halfunx

3. 2. 2012 14:40
Dejte úředníkům

za každýho klienta stovku a budou se o ně prát. Žádný další příjem - na co.

0 0
možnosti
J

jarno3

3. 2. 2012 14:32
Hezký článek.

Ale jen takové házení hrachu na zeď. Český ovčan je od přírody líný sám něco podniknout, pokud mu samotnému nejde opravdu o kejhák. A k tomu má zatím  ještě daleko. Dnešní mocní naplňují heslo Reinharda Heydricha: dát Čechovi tolik žrádla, aby mohl vykonávat svou práci. A jak víme, fungovalo to. Tehdy i teď.

1 0
možnosti
RS

Ringo.ringo

3. 2. 2012 14:31
tak on se nemsti

on jen nema rad lidi, kteri jsou nedokonali, jsou treba telesne postizeni a pod. Nenavidi je. Hlupaky asi nenavidime vsichni, ale pan Drabek obzvlaste, kdo nepobral prilis moudrosti a v praci o nej neni moc zajem, toho by nechal proste zemrit;-)

0 0
možnosti