Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

Me zase skoro sestrelil celne vojak z povolani z nedalekych kasaren ve svem peugeotu 206, kdyz spechal domu a predjizdel jednak nebezpecne asi 5 aut v rade a jednak na miste, kde vubec nevidel a navic ignoroval znacky na omezeni rychlosti, ktere se tam daly kvuli cca 5cm vode tekouci pres cestu. Co cert nechtel, me minul o par centimetru (ja cca 30-40 vody tam bylo fakt hodne, on kolem 100km/h), vlitnul do vody, dostal v ni smyk a ja uz jen v zadnim zrcatku videl, tak se auto zvedlo na dve bocni kola a strechou se oprelo o strom. Bohuzel pro nej bude mit zrejme dozivotni nasledky, jelikoz se leci jiz treti rok. Strecha se mu totiz oprela o krcni pater. ALe nemyslim si, ze jsou vsichni vojaci z povolani takovi. Holt v kazde skupine se najde jiste procento blbcu. S tim se neda nic delat

0 0
možnosti
JM

J78i20r28i 87M47a90l14i73n27a

13. 4. 2013 18:41

Doufam, ze si pan Kapal zapsal cislo obou vozidel a podal na jednani policistu pisemnou stiznost. Protoze skuceni na internetu je takova spousta, ze je to leda tak k smichu.

Me se vybavuje pri cteni takovych vytvoru ten kresleny vtip kdy maminka budi hloupeho Honzu slovy: vstavej Honzo, je cas nadavat !

1 4
možnosti
BD

Obecní a městští strážnící jsou nesmysl. Zrušit okamžitě a bez výjimky by bylo jediné dobré řešení. Z ušetřených peněz raději svážet odpadky a podpořit útulky pro psy a kočky.V.

5 0
možnosti
Foto

V létě jsem v Olomouci zakufroval na motorce a ocitl se na náměstí, kam je vjezd pouze na povolení. Přišla ke mě klidným krokem hlídka městké policie a sdělila mi můj prohřešek.Zeptali se, jak dlouho mám v plánu parkovat. Odpověděl jsem asi půl hodky. Odvětili...v tom neni problém. Zasalutovali a odešli....Jestli mám jako Vy usoudit z jedné příhody...pak máme rozumnou a uznalou Policii.

6 0
možnosti

Historka buď vymyšlená a nebo zaslechnutá někde v hospodě. Zííív. Takhle se novinařina nedělá

4 4
možnosti
DM

Ze neco neznate nebo si to nedokazete predstavit jeste neznamena, ze to neexistuje.

1 0
možnosti
PS

P37e87t14r 45S94k24á10l89a

13. 4. 2013 12:11

"Nehodlám se hádat s těmi, kteří neumějí nic jiného nežli dštít na všechny a všechno oheň a síru a plivat na každého, kdo má jiný názor jedovaté sliny." Nepopíráte náhodou sám sebe, když dštíte oheň a síru na městskou policii? A mimochodem jako regionální publicista a novinář byste měl lépe ovládat mateřštinu. Anebo jste opravdu měl na mysli "názor jedovaté sliny"? A zopakujte si pravidla stupňování přídavných jmen. Pak nebudete používat taková zvěrstva, jako je "více nenáviděnější".

3 8
možnosti
IF

Proti státní policii osobně nemám téměř nic (až na konkrétní výjimečné excesy), ale strážníky obecně nemohu ani cítit (opět až na několik konkrétních jedinců). Největší chybou je to, že strážníci jsou placeni z městských rozpočtů do kterých jdou i peníze za vybrané pokuty. Je tedy celkem logické, že se je města velice rychle naučila využívat primárně k zaplňování městských pokladen za bagatelní dopravní přestupky, nejlépe na zcela bezpečných místech, která působí dojmem uměle vytvořených pastí a na hlídání samotného pořádku ve městě jim už čas nezbývá, protože to téměř nic nenese.

5 2
možnosti
JH

J28a90n 15H89l77e16d87í12k

13. 4. 2013 11:54

a ve funkci premiéra by se měli muži nad 28 let střídat po 14 dnech,- podle abecedy

1 1
možnosti
Foto

Osobně by mi policejní stát nevadil. Určitě by byl lepší než ten mafiánský, který máme. Jenomže to co vy máte za stát policejní, má do něj daleko.

6 6
možnosti
DM

Zabe take nevadi postupne oteplovani vody dokud se neuvari. Pak uz je ale pozde.

2 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky