Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak sportku bych být vámi raději nesázel a raději ani nic jiného;-D ...vy byste netrefil s půlkou kavalerie ani slepici;-)

0 0
možnosti
ŠČ

Š59i79m74o12n 48Č76á67p

17. 6. 2013 22:30

Soudruhu Vladimíre, ukázalo se, že nejen jako bloger, ale i jako věštec stojíte za StB (Stará bačkora). Premiér Nečas dnes odstoupil. Doufám jen, že končí s politikou doopravdy, ne na 1 rok jako váš velký vzor Miloš Zeman.

0 0
možnosti
RO

Je mi opradu líto, že se vám ve vašem druhém životě (po roce 89) nedaří. Doporučuji pěstovat růže a požívat nějaké pilulky na zdravé prdíky.

0 4
možnosti
LS

L92i55b65o76r 44S98y41n47e89k

13. 6. 2013 19:42

No, něco na tom co píšete asi bude, ale zatím jen asi. Můžeme tušit. Že má Nečas hroší kůži jsme se přesvědčli za tři roky jeho bídného vládnutí mnohokrát.

2 6
možnosti
Foto

Pravdivé a ověřitelné jsou spojky "a" a "když" ... u pana Kapala ale nic neobvyklého

3 3
možnosti
Foto

Nejste jediný, pane Kapale, kdo všechno ví a všechno zná, podobných blogerů se dnes vyrojilo. Všichni vědí, jak to přesně je.

Pokud to víte a máte k tomu relevantní důkazy, nepište blogy, ale upalujte na nejbližší státní zastupitelství, nebo kontaktujte přímo Vrchní státní zastupitelství v Olomouci, které případ dozoruje.

Dosud ale veřejnost NEMÁ žádné jiné informace, než to, že proběhla razie. Lidé byli odvedeni policií, ale neznamená to nutně zatčení, jak vnucují i někteří skutečně "odborní" novináři. ÚOOZ dosud nevydal prohlášení, čeho se vlastně celá akce týká. Jen vy a Vám podobní už víte naprosto přesně a mnozí pak i rovnou vynášíte rozsudky...

Z podobných přiživovačů na něčem, o čem mají stejné informace jako kdokoli jiný v této zemi, krom zasahujících policistů a dozorujícího státního zástupce, mi je opravdu špatně. Rv

8 4
možnosti
LS

L39i71b44o13r 23S96y66n49e44k

13. 6. 2013 19:43

Ono, když už někam tito mládenci vlétnou, tak věřte tomu, že vědí co hledají. Zahnízdit se nejdou, to si pište.

4 1
možnosti
PZ

A z čeho byl DOOPRAVDY obviněn Nečas, autore? Při vašem blábolivém příměru, že by neodstoupil ani v případě, že by byl obviněn z masové vraždy. On snad byl obviněn z alespoň NĚJAKÉHO trestného činu?

10 1
možnosti
FL

Tak to začíná vypadat že policie je konečně nezávislá a koná. Je možné že to je zásluha politiků? pokud ano, kterých?

2 0
možnosti
RK

Autore, spíše mám pocit, že Nečas Vám, Zaorálkovi, Bártovi a některým jiným tak trochu vypáli rybník................ Nikoho nezavraždil a nevidím důvod k odstoupení. Proč ? Chováte se jako Zaorálek, ten už by chtěl nové volby zítra a zároveň uznává, že se to musí vyšetřit

10 4
možnosti
Foto

Víte něco více než policie, že jste si tak jistý v úsudku?Rv

8 1
možnosti
VM

Nepřehnal jste to trochu s tím tajtrlíkem?

8 4
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4709x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky