Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O škodlivosti tohoto pán nemám a ni nejpatrnější pochybnost od okamžiku, kdy se stal kancléřem toho prý pravdivého Havla. Pře jejich neustálé utvrzování, že jim jde jen o blaho národa, oba ruku v ruce se hrabali k majetkům, na které měli prapodivné právo.Jeden co by 44 letý adoptovaný zchudlý šlechtic(jeho vlastní otec v tu dobu ještě žil nezdá se  Vám to podivné?), druhý zase majetek po strýci Milošovi  kolaborantovi, jehož majetek vlivem Benešových dekretů propadl státu(ale ti nepořádní komouši to prý zapomněli zapsat do katastrálních knih?) A tak to jde stále dokola.Kdy to národu konečně dojde a udělá se vším pořádek?Žádný cizinec nám nepomůže, každý sem přijde jen se nabalit.

0 0
možnosti

Ten se bohužel odkopává skoro pořád, ale ve vládě je také pořád (nebo se alespoň jako šedá emeninece podílí). Podobně jako pan Kalousek, kterému není zatěžko spolupracovat ve vládě s kýmkoliv a vystupovat pod jakoukoliv starnou když mu ta stará už nevyhovuje.

A to asi tak shrnuje celou TOP09 ve kterou tolika lidí věřilo.

2 0
možnosti

http://kohovoliteu.blog.idnes.cz/c/321439/Ministerstvo-zahranici-vyjednava-prodej-Lobkovickeho-palace.html.

S autorem nesouhlasím v ničem, ale alespoň jsem si prostudovala na netu fakta k prodeji. Tak hysterického chlapa (autor) jsem už dlouho "nečetla".

2 5
možnosti

Článek je pěkný, není, co dodat. Takto to chodí v blbákově....

6 2
možnosti

Článek mě zaujal a byl jsem mu ochoten bez problémů věřit až do doby, kdy jste uvedl, že KS chce sudeťáky zpátky a vrátit jim majetek. Dění na politické scéně nesleduji tak pravidelně abych mohl bez uzardění prohlásit, že to je nesmysl a proto bych vás chtěl požádat o důvěryhodný zdroj této informace ... pokud by nebyla pravdivá (čehož se obávám), dost silně tím zpochybňujete i výroky uvedené nad ní ...

9 7
možnosti

Neco jako 5 prikladu v pisemce z matematiky, z nich jeden spatne je ve vysledku

za 5.  Vytejte mezy oblybenimy kantori.

1 5
možnosti

Marně hledám pane Kulo souvislost s autorovým příspěvkem,  asi  také nejste ve formě - věk hold nezastavíš.

18 9
možnosti
Foto

Hezky a pravdivě napsáno, karmaR^

17 7
možnosti

Musíte to držet pevně, a po směru, aby ani kapka ... no, to znáte ... ;-D

0 3
možnosti

Obchod s Nemcema spocivajici ve vymene ci koupi budovy a pozemku v Praze a Berline je dohodnuty uz dlouho a uskutecni se i pokud bude vladnout jina vlada ;-)

9 4
možnosti

ale to se jedná o Lobkoviczký palác

4 0
možnosti

Dalo by se rici karma, ale..  jeho hola prodlouzena zada vystrcena na nas narod z pod periny jsou videt uz dlouho, takze vyraz konecne nejak nesedi. Ledaze by se spatne prikryl.

4 3
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky