Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hrcprcsalala2

12. 11. 2011 22:34
K smíchu

Pan Hadek je dle všeho gauner, který chtěl protiprávně okrást své děti z dřívějšího vztahu, které jsou zákonnými dědici. Proto převedl firmu na svou manželku. Tím okamžikem se ale manželka stala vlastníkem této firmy a může si s ní dělat, co chce. Pan Hadek má nulové právo to jakkoliv hodnotit. Pokud pan Hadek snad tvrdí, že firmu na manželku přepsal jen naoko, aby uklidil majetek před "nežádoucími" dědici, k VLASTNÍMU podvodu resp. protiprávnímu a nemravnému jednání se přiznává. Jak již tady bylo napsáno několikrát, holt se opět potvrdilo "kdo s čím zachází, tím také schází". Rv Manipulativní jednostranné bláboly osoby, která má tu drzost se prezetovat jako "Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace" na této skutečnosti nic nezmění. Pouze prezentují její fatální, snad jen profesní neschopnost a nezpůsobilost.

1 0
možnosti

dolch

12. 11. 2011 22:43
Re: K smíchu

Jestli on tu firmu nechtěl tak trochu odklonit ;-D

0 0
možnosti

krupix

24. 10. 2011 10:39
Jste vážně objektivní

Trošku jsem polítal po netu, pana Hádka ani jeho ženu neznám.Martina Kelnara ano.Neznám finanční situaci Aromaterapie s.r.o ani současnou manželskou situaci v rodině Hádkových.Napadají mne některé otázky o které se s Vámi chci podělit.

1. Přepsal pan Hádek skutečně vše? Nouhau si přece nechal. Proč, aby se jeho žena mohla po jeho smrti firmu zavřít, protože se nedohodne s dětmi, které jsou tak zlé.? O ono nouhau by se s nimi asi musela dělit.

2.Není to přepsané s.r.o prázdná skořápka, nebo v horším případě skořápka plná dluhů za stavbu nové a nyní v podstatě neprodejné fabričky se zaměstnanci.

3.V jednom článku se paní účetní zmínila, že firmě půjčila peníze na výplaty. Zná jako účetní malé firmy situaci.Půjčila peníze jen tak z vlastní vůle prosperující firmě a nebo věděla, jako účetní o nějakých problémech, ergo proč když problémy byly, ty peníze půjčovala? A jestli bez smlouvy a dohody, pak je jistě dobrák od kosti.

Uvažujte a nepodléhejte tendencím počuchu rozlišit dobro od zla.

0 0
možnosti

Dar:-)

19. 10. 2011 20:52
Odkaz

Odkaz na pohled z druhé strany http://naturprodukte-hadek.de/. Není vše černobílé, tak jak to vypadá.

0 0
možnosti

premyslej

17. 10. 2011 17:29
něco z druhé strany

na http://www.naturprodukte-hadek.de 8-o

1 0
možnosti

KOMON

19. 11. 2011 22:15
Re: něco z druhé strany

Whov tak to je celkem mazec!

Myslel sem si jaká je to hamižná ... ,ale popravdě řečeno tohle se vymyslet nedá,takže jí věřím víc než daleko přesvědčivějšímu a na veřejnosti sebejistému Hádkovi.

No naivita je strašná nemoc....už se snad vyléčila.

0 0
možnosti

Honzička

10. 10. 2011 23:03
Podpora panu Karlu Hadkovi

Je mi líto pana Hadka, jeho zaměstnanců i mé oblíbené kosmetiky. Je to již nejméně po druhé od jeho návratu do České republiky, co se potýká s problémem, že firmu svěřil do rukou lidí, kteří si to nezasloužili. Pevně doufám, že zkušenosti z byznysu, kterých nabyl v Německu využije pro záchranu své firmy a konečně najde opravdového společníka, který s ním bude firmu rozvíjet a ne se obohacovat na něčí úkor. Pokud ne, bude to smutný konec kvalitní přírodní kosmetiky a poctivé práce jeho i několika desítek lidí. Pane Hadku přeji vám hodně sil a pevné zdraví, ať vaše celoživotní dílo neskončí pro hamižnost a nesolidnost někde v zaprášeném depozitáři.[>-]

0 0
možnosti

matka.vlcice

6. 10. 2011 13:36
Já jen nechápu....

...co s tou firmou chtějí bez těch zaměstnanců dělat....a pokud nic a skutečně celá akce je prostě jen ve stylu "my mu ukážem" ukazuje to na skutečně superploché uvažování některých jedinců. Kdyby šlo o peníze - pochopím, peníze prostě lidi kazí, ale pokud někoho nesnáším, tak mu rozbiju ústa, a né, že způsobím existenční problémy desítkám lidí - to je případ pro psychiatra:-/

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 10. 2011 11:32
jenom úl přepíše majetek na ženu

velká část podnikatelů ve snaze vyhnout se vymahatelnosti závazků toto činí.....pak se diví.

Já raději nejsem nikomu dlužen a nemusím nic nikam ulívat. Ženy a peníze při překročení kritického množství libovolné z obou položek jsou dohromady poměrně třaskavá směs;-D

Pána je mi líto, ale může si za to sám. Z manažerského hlediska naprosto nezvládl řízení rizik. Je tudíž špatným manažerem. Teda byl.;-D

1 0
možnosti

viveka

3. 10. 2011 13:21
Věřím, že se pan Hádek zase brzy postaví na nohy.

Hlavní jsou přece receptury a know-how. A příště pozor, na koho majetek přepíše.

A paní je káča - takto z té firmy dostane jen zlomek hodnoty.

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 10. 2011 11:36
Re: Věřím, že se pan Hádek zase brzy postaví na nohy.

vyčůraná potvora....ale kdo mu proboha nakukal přepisovat něco na ženu??? Rodinné firmy jsou relikt minulosti a jejich počet v posledních desetiletích výrazně ubývá.

V jedné rodině těžko najdete samé profesionály na řízení firmy a "mazané rodinky" neumí delegovat pravomoci na ty, kteří to umí lépe než oni. To je také většinou jeden z klíčových důvodů jejich krize při překročení kritické velikosti.

1 0
možnosti

mr.kluzo

3. 10. 2011 12:22
autorovi blogu:

Jak jste prosím vás přišel na to, že pan Hadek má jen spokojené zákaznice? To, že se prodávají většinou přes kosmetická centra, ještě neznamená, že nemá i spokojené zákazníky. Vím o čem mluvím. Sám jsem jeden z nich.

0 0
možnosti

Ségra17

27. 9. 2011 17:21
dobre mu tak

Každý tady radostně diskutuje na téma Hadek je zlej chlap, hulvát a řve na lidi. V něčem mají pravdu - řve, nadává. Na druhou stranu, kdyby kdokoli z těch, kteří mu v příspěvcích myjí záda, vlastnil sám nějakou firmu, které by věnoval tolik času, energie, postavil by ji sám "na nohy", vymyslel reptury (proti kterým nikdo nemůže mít sebemenší námitky, neb bez diskusí fungují!) a zaměstnával by lidi, kteří mu tu práci ve firmě odvedou fušersky - asi by sám také nadával....  Jenže nad tím se nikomu nechce moc přemýšlet. Ono je vážně daleko jednodušší mu tady nadávat a chladit si žáhu. Je zajímavé, že tu už nikdo nebyl schopen napsat, že když za ním zaměstnanec přišel s nějakým problémem, šlo hned všechno stranou a on - ten zde popisovaný "zlý a chamtivý" Hadek - se okamžitě snažil pro dotyčného udělat vše, co bylo v jeho silách, aby mu pomohl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky