Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vidím že oheň a síru tady dštíte právě vy.Takže je tu fakt někdo,kdo je vředem na téhle diskusi:-)[>-]

0 0
možnosti
MK

Vředem není jen Fischer, ale celá tato vláda. Její sestavení a jmenování sice neodporuje ústavě, ale odporuje zdravému rozumu. Věnovat tolik energie do projektu, který je od počátku odsouzen k zániku může jen osoba ducha mdlého. Předpokládám že 101-koalice zůstane pevná. To znamená, že sněmovna se nerozpustí a tato vláda důvěru nedostane. Pokud bude druhý prezidentův pokus stejně šílený, pak ztroskotá i on. A následně paní Němcová coby předsedkyně sněmovny stejně udělá to, co bude chtít. Jiná vláda než ta její nemá v parlamentu šanci. Jedinou otázkou je jak dlouhé bude celé toto zdržování a jediné čeho se dosáhne, bude rozpočtové provizórium na příští rok, neboť se nestihne připravit rozpočet. Nebo snad o to právě prezidentovi jde? V tom případě by určitě bylo zajímavé zjistit, kdo ho řídí a komu slouží. Česká republika to určitě není, protože rozpočtové provizórium vždy znamená značné ztráty.

1 2
možnosti
MS

Víte prd,co M.Z. podnikne dál.Jenom tu plácáte hlouposti.:-)[>-]

1 1
možnosti
LN

..zkrátil bych nadpis.....Fischer je vřed....by stačilo.....

1 0
možnosti
VH

Byla tato vláda, i přes své vnitřní krize, opravdu tak strašná? Nemyslím.

  Ta strašná právě přichází (všiml jste si, že téměř všichni ministři jako hlavní cíl uvedli "navýšit" - počty zaměstnanců, mzdy, platby za pojištěnce, sociální dávky, minimální mzdu /a z ní odvozené dávky/, ...).  Začne přesun do Řecka (Islandu, Irska, Španělska, ...).  Dovrší ho vláda ČSSD po volbách.

  Ba ne, pane, jednou budou občané této země vzdychat po Kalouskovi a spol.   Bude pozdě.  Jako při každém krachu.

1 0
možnosti
MS

Pane stojíte jednou nohou v ho..ě a divíte se co tu smrdí?:-)[>-]

0 0
možnosti
ZK

Pane Kapale každý má svůj názor ale i když nejsem žádný příznivec pana Fischera tak ta kampaň proti němu ve všech mediích je ubohá a já mu fandím aby se přes to přenesl.Připadá mi to jako proti Bártovi.Je to jako přes kopírák.Já než ho budu nenávidět tak potřebuju opravdové důkazy jeho nečestnosti nebo korupce.Skutečné důkazy a ne jen oono podivování nad sponzory atd.Je neskutečné jaká úroveň veřejného mediálního prostoru u nás panuje.Proti vám nic nemám ale naši novináři dělají z lidí úplné duševní mrzáky svým rozeštváváním a manipulacemi.Všichni považují za legitimní svůj názor aniž by se zamysleli proč ho mají a kdo jim ho vsugeroval.Zemana obdivuji že se dovede nad všechno povznést.

2 2
možnosti
VH

Ti sponzoři se z něj doteď dělali srandu. Už je to přestalo bavit, tak rychle zaplatili. Největší částku dokonce vytáhli ze slamníku, vložili do igelitky a přinesli cash až do banky, tak byli obětaví.   Kdyby se chtěli skrývat, jistě by použili své bankovní účty.

  Pane Kropáčku, já ani nemohu uvěřit, že své prohlášení myslíte vážně. Neděláte si z nás šufky?

2 0
možnosti
LP

L49u83k39a53s 45P42a44r60a42l

11. 7. 2013 15:07

Tahle vláda je nelegitimní, tedy Fischer, ani nikdo jiný není vředem na ní, ale celá tahle banda nýmandů, jejíž jedinou kvalifikací je přátelství s Milošem Zemanem je vředem na této zemi.

8 2
možnosti
JS

Můžete mi prozradit na základě čeho jste dospěl k závěru, že tato vláda je nelegitimní? Mám na mysli ústava nebo zákon paragraf, odstavec atd

2 0
možnosti
PU

P95e88t79r 69U77h19e14r

11. 7. 2013 13:33

Kapale nebo Klapale, ne Fišer, ale Fischer, vidíte ten rozdíl? Nebo píšete o někom jiném?

3 2
možnosti
MK

Kapal? ;-D Ne, pro něj švestky jako hrušky. Hlavně, že je to ovoce:-)

3 0
možnosti
BM

Co se týče pana Fischera, tak naprostý souhlas......

5 0
možnosti
MK

Bedřichu, ono to platí pomalu na všechny co jsou tam. Mnozí jásají, že bouře je pryč a hle, přichází tsunami

4 1
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky