Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

bakules

27. 5. 2012 8:46
zase slátanina diletanta který všemu rozumí

nedá se na všechny hlouposti reagovat tak snad jen na jednu.Výměna označení vozidel těl.postižených se dělá proto že stávající platí pouze u nás a v cizině ne.Řada těl.postižených kteří zaplatili pokutu za to že zaparkovali třeba v Německu u obchodu na takto označených místech by Vás měla ............. do .........

1 0
možnosti
VT

Betio

26. 5. 2012 20:34
Na půl ucha jste o tomto problému slyšel...

...píšete jako slavný bijec Hrebenár. Hospodské řeči, které jste nejspíše vedl, Vám problematiku postižených nepřiblíží. Pro různé vychcánky mezi tzv.invalidy se kontroly musejí dělat. Pokud jim to vadí ať nenatahují ruku...Rv

4 0
možnosti
K

kytt3

26. 5. 2012 21:39
Re: Na půl ucha jste o tomto problému slyšel...

Náhodou, pán je děsnýM odborníkeM. Mele o jakýchsi "sociálních úřadech". Měl sice na mysli sociální odbory magistrátů měst, ale co. Hodinky nebo holínky. Každopádně zrovna ten sociální odbor, který se týká mého přítele, je mnohem více pro vozíčkáře bariérový než úřad práce nebo pošta. A není to kvůli schodům. Jenže co takový laický odborník ví o různých bariérách pro různé typy postižení... Škoda slov. Jestli si chtěl zanadávat na Drábka, mohl z toho vynechat svou nevědomost, ne ji tu nastavovat v plné kráse.

1 0
možnosti
K

kytt3

26. 5. 2012 17:44
chobotiny

To, že se někdo narodí s handicapem z něj ještě nedělá nezaměstnatelného invalidu do konce jeho života. Sama jsem toho příkladem. Cca do 6 let jsem byla ZTP/P. Od 6-15 let jsem neměla finanční kompenzaci zdravotního stavu naprosto žádnou. Od 15 let doteď jsem ZPS, čili z finančního hlediska kompenzace také nulová. A protože se mi zdravotní stav během tak dlouhé doby změnil dost podstatně, docela se na všechna ta lékařská vyšetření a zjišťování těším, protože potřebuju především sama vědět, jak na tom oficiálně jsem. Pro udělení ID je představa o soběstačnosti jedince (včetně zvládání hygieny) dost klíčová, takže kdo se jakými otázkami cítí pohoršen, měl by přestat natahovat pařát a radši se nechat živit rodinou. Mou nemoc doprovází zvracení a nemám problém to zveřejnit. Takže nesvádějte na Drábka psychické bloky pobíračů důchodu a PnP. Mmch s vozmeny se v klidu bavím i o cévkování, proleženinách nebo stomii. Ti vaše ofrňování nepotřebují. Za Romy vás už sprdnul p.Ferko, jak vidím.

3 0
možnosti
N

nemám-rad-nasi-vladu

29. 5. 2012 13:55
Re: chobotiny Dubnová zde blije

A slečna Kateřina Dubnová alias "kytt3" která neni schopná napsat solidní blog tady blije své pravicové canci

0 0
možnosti
X

xychteen

26. 5. 2012 15:31
Pokud na to máte náladu, odvahu a duševní sílu...

...tak se zkuste na celou problematiku podívat (a případně o tom pak zablogovat) očima řadových referentů (="přepážkářů") na těch poštách. Ti jsou totiž dlouhodobě v takovým stresu, že se to dá jen těžko popsat. A kdyby někde jen trošku odfoukli informace, tak je rovnou vyrazej. Přitom musej řešit milion broskvovin nesouvisejících s původním určením pošty - a jsou za to hodnoceni a ovlivňuje to jejich plat (je zcela normální, že pošťák nutí svoje příbuzenstvo, aby uzavíralo pojištění a otvíralo si účty u spřátelených firem, pak provádí storna a odpovídající náklady platí ze svýho - jen proto, aby nedostal flastr a nepřišel o část platu). A poštovní (pseudo)manažeři se plácaj po zádech, spřátelné firmy (včetně státních - v tom případě, co popisujete, je to ÚP) na poštu hrnou vlastní práci, v bedně se slaví "balíková revoluce" a pošta sponzoruje čutálistům pohár. To by Svatopluk (ne Čech, ale autor "Botostroje") koukal.

0 0
možnosti
DV

danval

26. 5. 2012 15:26
Česká vyčuranost

Ono to asi jinak nejde. Vzhledem k neskutečné vyčuranosti tohoto národa se to nějak kontrolovat musí. Nebo jak byste postupoval? Dal byste průkaz ZTP a s tím související sociální dávky každému, kdo o sobě prohlásí, že je invalidní? Pokud někdo chce brát peníze od daňových poplatníků, musí podstoupit nějakou kontrolní proceduru, byť mu připadá ponižující. Soucítím se zdravotně postiženými, ale za takto nastavený systém musí poděkovat nejrůznějším vyčuránkům.

7 0
možnosti
DV

danval

26. 5. 2012 15:27
Re: Česká vyčuranost

A ještě dodatek: většinu "informací", které uvádíte, jste si vycucal z prstu.

4 0
možnosti
DF

1nuni

26. 5. 2012 13:36
Píšete

že Romové bez jakéhokoliv viditelného postižení dostanou všichni do jednoho průkaz zdravotně postiženého? Z čeho tak usuzujete? Vy osobně  jste takové průkazy všem těm Romům vydal?

3 0
možnosti
K

kytt3

26. 5. 2012 17:56
Re: Píšete

to nic. Zažitá představa rudých, že handicap musí být vidět, aby bylo možno handicapovaného šoupnout do patřičného ústavu. Že existují i interní nemoci a duševní poruchy apod., které nejsou na první pohled laikem poznatelné tento "objektivní novinář" pomíjí, to je totiž zcela mimo jeho obzory. Pán psal sice o Romech, ale víme, jak to myslel. A nebude to mít lehké, až se přímo u něj objeví nějaká nemoc, která není patrná na první pohled. Jako Čech pokročilejšího věku má šanci na pár takových pěkných - cukrovka, hypertenze, srdeční problémy, rakovina střev nebo prostaty... samé lepší. Ale bohužel, neskončí kvůli nim na vozíku, což považuje očividně za typický handicap mající nárok na ID, průkaz ZTP, PnP a kartičku na auto. Takhle to zkrátka dopadá, když se někdo příliš bojí ztráty vlastní soběstačnosti, protože to automaticky považuje za ztrátu důstojnosti. Příliš předsudků na tak krátký článek.

1 0
možnosti
M

modroslizák

26. 5. 2012 12:40
Cool invalida má myslet na utrpení Milady, velebit Jarmila,

ale on hamoun myslí jen na pojídání zvířátek.

0 0
možnosti
V

villík

26. 5. 2012 12:05
K těm Romům a jejich absenci na poště:

Prostým pohledem vpravo z okna od kompu.......spatřím na ulici kdykoliv 4 -5 -6 Cikánů o kterých vím, že jsou DIČ nebo DI.

V rodinách si to přímo pěstujou. Eventuelně importujou ze SR.

2 0
možnosti
K=Č

komunista = Čikatilo

26. 5. 2012 11:43
ČSSD a Rath neskutečně devastují lidskou důstojnost !

Diskusní Aréna ČSSD Plzeň - 10.5.2012

dotaz na Marii Benešovou  o problému korupce :  " Proč není dost peněz ?   PROČ STRÁDÁ TENTO STÁT ? "

ODPOVĚĎ Marie Benešové, členky ČSSD : " Strádá proto, že se napichují penězovody veřejné rozpočty a že ty peníze mizí do útrob jednak různých parazitů a rozkrádají se. To si přiznejme a to všichni cítime a chápeme ... Co je nezbytné - zastavit ty nekalé praktiky,které se tu rozmohly. Každý kraj, to si taky přiznejme, má svého kmotra a to je potřeba zarazit. Stačí když se domluvi ministr vnitra a spravedlnosti a řeknou A DOST, TOHLETO PROSTĚ NEPŘIPUSTÍME ! "

                                   .... a za tři týdny už VŠICHNI víme, kdo jsou ti paraziti ...

2 0
možnosti
JK

holkazhane

26. 5. 2012 14:40
Re: To jste na to přišli dost pozdě.

Kde jste žili poslední roky? Co IZIP, Blanka, Gross, Drobil, Langr, Rath, Kocourek. Nevím, co a kdy věděli VŠICHNI, ale mé okolí je v obraze už dost dlouho!

0 0
možnosti
SN

kuča

26. 5. 2012 11:23
Moc pěkně napsané .....!

:-).... je.cílem této vlády a Drábek v tom mimořádně vyniká, udělat z lidí novodobé otroky, s lidskou důstojností na samém dně ! A tomu se také říká demokracie! Ale, jak pro koho! R^R^R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4709x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky