Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

právnička321

17. 1. 2010 16:57
bez nadpisu

Když jsem si přečetla tento článek, byla jsem, vzhledem k tomu, že oba manžele trošku znám, bydlím nedaleko nich, rovněž znám autora onoho článku, velice rozčarována. Samozřejmě je oním přítelem. Nevím tedy, proč tuto skutečnost ve článku neuvedl. Pravděpodobně se obával toho, že jeho pohled na věc bude brána jako příliš subjektivní. Nicméně, kdo zmíněné manžele zná, ví, že nic není tak černé a tak bílé, jak z článku vyplývá. Rozumní lidé se vždy umějí domluvit. A pokud si někteří chtějí dělat problémy, tak si je dělat budou a nevyřejí je za ně ani police, ani soudy.

0 0
možnosti
RP

tata01

11. 10. 2009 23:25
hmm

není snad autor článku oním přítelem?

0 0
možnosti
S

Satyriana

11. 10. 2009 18:12
Státní zástupce

Vzhledem k tomu, že dávno platí zákon o domácím násilí, oznámila bych věc státnímu zástupci, když policie je takzvaně bezmocná. Trastné činnosti se dopouští jak exmanžel, tak dcera. 

Navíc bych dceru vydědila, podklady by k tomu byly už v záznamech policistů, případně na základě výroku soudu.

0 0
možnosti
V

viveka77

11. 10. 2009 11:52
Tak proč bydlí spolu?

Paní se může odstěhovat, bude mít klid. Následně soudně vyřešit vyrovnání majetku, kde pánovi připadne dům a povinnost vyplatit paní cca třemi miliony. Následně vymáhání dluhu. Pán buď ty tři miliony zaplatí, nebo se mu exekučně prodá ten dům (paní ho může koupit).

Případně pokud už je majetkové vyrovnání a paní vlastní polovinu domu, ať ho prodá.

0 0
možnosti