Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

P.32

15. 10. 2011 16:27
Myslím že řešení je.

Práce třeba neproduktívní,se stane produktivní.Nebude čas na lumpárny.Mimochodem je plno státních dojiču a nejsou to cikáni.

0 0
možnosti
K

krllo1

14. 10. 2011 18:29
Doufám, že Klára Samková škodu důchodkyni

uhradí.!!

1 0
možnosti
PN

burden

14. 10. 2011 18:23
řešení

Pro obdobné případy doporučoval pan Robert Young Pelton ve své skvělé knize "Cestování po nebezpečných místech světa" nosit ve vnější kapse batohu žiletky. Ty jsou vůči ruce šmátrající po peněžence poměrně nekompromisní a neřeší ani zletilost, ani rasu ani pohlaví. Akorát majiteli se nedoporučuje zapomínat. Zloděj po setkání s tímto batohem má obvykle prsty nadlouho pro zlodějinu k nepotřebě.

7 0
možnosti
KV

_-1-_

14. 10. 2011 17:04
Souhlas ....... s jednou malou osobní výhradou

"Nakonec se skupina cikánů (označení Rom používám jen u slušných lidí)" ............ já to vidím obráceně. S cikány já chodil před pár desítkami let do školy. Byli to spolužáci. Trochu hlučnější, rozdováděnější, větší syčáci, ale jinak to šlo. Skoro všichni se vyučili nějakému řemeslu a když je dnes sporadicky potkávám, prohodíme pár slov a vím, že skoro všichni pracují ....................... Ti, co si pár let nechávají říkat Romové, ti s s mými cikánskými spolužáky nemohou vůbec srovnávat. Je to úplně jiná sorta lidí!

8 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

14. 10. 2011 18:04
Re: Souhlas ....... s jednou malou osobní výhradou

s tím souhlasím, znám tři pracující tmavé čechy a ti sami o sobě říkají, že jsou cikáni a žádní romové.

4 0
možnosti
MZK

miliarda z korupce

14. 10. 2011 16:02
Taková je pravda.

Cikáni se dokonce svěřili jednomu novináři, že oni nikdy nepracovali a pracovat nebudou, protože se k tomu nenarodili a dokavad si můžou sehnat věci jinak, tak proč pracovat. A pak že jsou nepřizpůsobiví!!!  V sobotu jsem mluvil s paní, která pracuje na zákaznickém centru. Dozvěděl jsem

se od ní o dalším způsobu, jak tento stát dává peníze cikánům. Tentokrát pomocí ČEZ.

 Cikán ví, že spotřebuje elektřiny za 2000 Kč měsíčně. Zajde na zákaznické centrum ČEZ a dá si žádost o zvýšení záloh na 4000 korun. S potvrzením o výši záloh jde na sociálku a požádá o podporu, protože na placení tak vysoké zálohy nemá. Sociálka mu klidně vyplácí měsíčně podporu 4000 Kč. Nikdo nic nekontroluje, neprověřuje. Cikán každý měsíc „zaplatí zálohu“. Na konci roku udělá ČEZ vyúčtování a zjistí, že cikán má 48 000 korun přeplatek.

2 0
možnosti
MZK

miliarda z korupce

14. 10. 2011 16:03
Re: Taková je pravda.

Tak vyplní složenku a pošle jí cikánovi,  ten si pěkný balíček vyzvedne na poště! Dneska mi konečně řekli, jak se o sebe umí postarat naši spoluobčané z Janova a z Chánova. Protože dostávají stravenky, tak už se o své děti nemohou tak dobře starat a musí je svěřit do pěstounské péče - svým rodičům. Kdo má známého na soudě v Mostě, může si ověřit, kolik žádostí pěstounskou péči už sepsali (a kolik jich asi ještě sepíšou).

Celá finta je v tom, že o děti se jakoby "stará" bába coby pěstounka a bere na každého vnoučka od státu 6 000 Kč měsíčně (má 4 parchanty = 24.000,-Kč máte to vy?). O tyhle korunky se s mladými rozdělí a mají se zase dobře. Nevěříte? Protože to je ze zdrojů od soudu, tak to asi pravda bude.

1 0
možnosti
K

kion333

14. 10. 2011 14:37
Karma

Tady pomůže jen na místě fyzická, a teď si doplňte co chcete ........ !!

2 0
možnosti
RW2

Roger Wilco 2

14. 10. 2011 15:42
Re: Karma

Likvidace, co jiného? Já se jen těším na okamžik, až ten kvér někdo na násilníka / zloděje a doplňte si sami konečně  vytáhne.

0 0
možnosti
IB

isabell

14. 10. 2011 14:18
...

Před nějakou půl hodinou jsem zpozorovala z okna cikánskou nabízečku parfémů, vnutila paní, kterou odchytila před pojišťovnou, několik krabiček čehosi až do kabelky, chvíli se dohadovaly, paní se asi nechala umluvit ke koupi, ovšem jak sem vyrozuměla, chtěla dát určitou sumu za vše, co jí bylo vnuceno, už měla i peněženku v ruce.... nakonec odmítla, a to dost hlasitě, nacpala vše cikánce zpět, odcházela a uklízela si pěněženku do kabelky.

Cikánka se vracela zpět pod našimi okny a s úsměvem si cpala několik ukradených bankovek do malinké peněženky pověšené na krku, skryté pod kabátem. Nadšeně se usmívala, ale občas se ještě za paní obezřetně ohlédla ... 

Neměla jsem vzteky ani sílu zařvat na ní něco sprostého :-/

2 0
možnosti
K

katango

14. 10. 2011 17:20
Re: ...

Jo, u nás před marketem mi taky jedna taková vnucovala nějakej prej parfém, že je zadarmo, vemte si to pani, , ukažte, vemte si to do kabelky, ať to nikdo nevidí, je to zadarmo......musela jsem opakovaně hlasitě říct, že nic nechci. A to ji dost naštvalo.

2 0
možnosti
N

nottingham

14. 10. 2011 14:04
Policie CR

Sam jste popsal jadro problemu. Policie je lina tohle resit. Kdyz vy nekde udelate prestupek, tak si na Vas doslova smlsnou. Ale romskou kriminalitu neresi. Po mesici Vam prijde dopis o odlozeni. Pritom maji zabery kamer, svedky... vse. Jenze museli by zvednout sve line zadky od pocitacu a jit pomahat a chranit. Pokud to neni trestny cin, tak urcite zkontrolovat, zda pobiraji nejakou podporu... Pokud ano, tak okamzite omezit, zastavit, zavest zaznam a udelit pokutu...

6 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

14. 10. 2011 14:17
Re: Policie CR

Neni to jen lenost ale i (neformalni) befel zvrchu pred cikanskou kriminalitou strkat hlavu do pisku jak to jen jde.

0 0
možnosti
PS

WetSinglet

14. 10. 2011 14:02
((smutne

jsem zvedava, jestli vas taky nekdo narkne z toho, ze sirite xenofobni nazory a ze se mate stydet....jinak s babickou souhlasim

0 0
možnosti
JL

blueheart

14. 10. 2011 13:59
stará story

Straky kapsářské řádily (a řádí) v Praze o sto péro a kriminálka zvaná Kapsa vrtěla hlavama celá 90. léta..te´d už to nikdo neřeší...že nemůže nic dělat, že jim to zákony nějak moc nedovolují - ..Není to tak trochu mentalitou českého národa, který trpně trpí a čumí veškeré zlodějny až nakonec skončí po exekuci na ulici? Co takhle v nebezpečných zónách založit občanské hlídky a tyhle party zlodějů hlídat...stačí za nimi chodit - ale nemohou to být žádní poserové, musejí se umět prát....[>-] Jednou jsme seděli po práci v hospodě, přišli "turisti" a ptali se nás na cestu někam (mladí bílí chlapi) cizími jazyky: odešli, sáhnu po své aktovce položené po straně lavičky na podlaze - a ona v čudu...TAKŽE KRADOU I BÍLÍ, určitě i RUDÍ, ŽLUTÍ, ČERNÍ Aatd. Nejlíp zdá se u nás kradli Modří...;-)

0 0
možnosti
W

Widmar

14. 10. 2011 16:52
Re: stará story

Socialista " blueheart " si při každé příležitosti musí kopnout do demokratů. Dnes využil i cikány.

1 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky