Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

hendrixx

1. 9. 2012 12:53
Všechno vám to padá

napravo. Pokuste se příště foťák držet rovněji.

Příznivcem otáčivýho hlediště nejsem. Je to jen taková těžkopádná atrakce pro turisty. V tom plenéru je blbě slyšet a rozumět hercům. Divadlo přece není o nic lepší jen tím, když se hlediště s divákama točí a scénograf má na scéně opravdové pařezy, chroští, rybník....

2 0
možnosti
N

nemám-rad-nasi-vladu

1. 9. 2012 13:24
Re: Všechno vám to padá

Hele aby ses ne*osral pokud kvůli jedné fotce, můžeš být vůbec rád že si autor dal vůbec tu praci ten točlánek napsat a dát do něj své soukromé fotky...

0 0
možnosti
VR

varix

31. 8. 2012 19:53
Ministr Jandák z ČSSD řešil jen to, co vláda ČSSD zavinila

Poněkud jste pozapoměl, že celý problém otáčivého hlediště vzešel z dílny ČSSD. Vše zavinilo ministerstvo kultury pod vedením ministra Dostála. Říká se, že o mrtvých jen dobré, ale Dostál by se za tuhle čuňárnu měl smažit v pekle.

Tehdy se do UNESCO předávaly podklady o Českém Krumlově a ministerstvo kultury úmyslně předalo podklady, na kterých otáčko nebylo zakresleno! I po kritice veřejnosti, přestože ještě byl čas předat správné podklady, odmítlo svoji chybu(?) napravit!

Ve všem se v maximální míře angažoval ministr Pavel Dostál, kamarád krumlovského kastelána, nejzavilejšího nepřítele otáčka.

To, že by otáčko UNESCU nevadilo, pokud bychom předali správné podklady, si lze ověřit v Paříži. Ty skleněné pyramidy na nádvoří paláce Louvre jsou mnohem strašnější darda než to otáčko ukryté v parku mezi stromy, ale UNESCO proti nim neprotestuje, protože byly zaneseny v dokumentaci při zápisu na listinu památek UNESCO!

3 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky