Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsala jste, že čím jste starší, tím se před Vámi otevírá více cest, ale máte pochybnosti, která je ta nejlepší. Ale co když je to tak, že žádná nejlepší vlastně ani neexistuje, protože každá cesta přinese něco nového, nové kontakty, zážitky nebo zkušenosti, rozbřeskne se nový obzor, který obohatí o něco, co jsem nikdy předtím nezakusili.

Ať tedy najdete tu pravou stezku ...hezký článek :-)R^

0 0
možnosti
ES

Článek je fantastický!

Auto vás nutí se rozhodovat rychleji, než myslíte, protože musíte! :-)!

0 0
možnosti
JK

Nemáte na spoustu věcí dosud jasný názor? Ale to je dobře. Totiž skutečnost, že si to uvědomujete. Podle mého jsou problémem spíš lidé, kteří mají hned na všechno jasný názor. Málokdo má názor na neutrální posun, blízce neutrální evoluční adaptaci a sdílení genů ve vícenásobných funkcích, na vlastnosti genů, genetické mechanismy a proteiny, což jsou prý zásadní síly, které se podílejí na evoluci. Kdekdo má však názor na to, jak správně spravovat stát.

Rozhodování se je zase jinou oblastí. Při něm jde člověk vždycky do rizika a přitom těch běžných rozhodnutí děláme denně spousty. Ty zásadnější mohou mít většinou fatálnější následky, proto víc váháme. Ale riziko je v rozhodování vždy. Když jste psala o řízení auta, tak při něm se člověk rozhoduje stále, jeho rozhodnutí může mít následky z těch nejfatálnějších a přitom na něj má často jen zlomek vteřiny. ;-)

0 0
možnosti
JK

Samozřejmě - ta zásadnější rozhodnutí...

0 0
možnosti