Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LenkaW

31. 5. 2011 22:55
Zrovna jsem si přečetla podobný článek,

taky doporučuju: http://cadil.blog.idnes.cz/c/194135/Prima-volba-prezidenta-Dekuji-nechci.html

0 0
možnosti

racek007

31. 5. 2011 22:25
taky tě to už tak s...štve?

Jestli se chce autorka opravdu naštvat, ať vydýchá tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w

jinak hezky ses do toho obula;-)R^

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

31. 5. 2011 21:30
Něčeho takového se tu

nedočkáte a pokud toužíte po politicích, které budou obdivovat všichni, odjeďte do KLDR. Mám ale jiné řešení - protože politicky je "národ" rozdělen tak půl na půl a navzájem si nadává do zlodějů, co se tak rozdělit fakticky - podle svého přístupu k životu, životní filosofie! Každý by tak byl "mezi svými", nikdo by ho neokrádal, naopak by mu všemožně vycházel vstříc, "solidarita" by jen kvetla. A nebo taky ne a jen by se prokázalo, že lidi se "sjednotí" jen za účelem potření nepřítele a když ten není, začnou se žrát navzájem. Ono asi jde daleko líp nasadit život ve válce, kde jde o krk všem než v míru, aby "bližní" měl taky vlastní bazén. A hlad, ten už dnes opravdu nikomu, alespoň ve zdejších zeměpisných šířkách , nehrozí - alespoň podle množství vyhozených potravin soudě. A nevyhazují je jen "rozežraní nesolidární bohatci", nýbrž převážně onen "hladovějící lid".

0 0
možnosti
PZHSO

Pepa z Hongkongu, sponzor ODS

31. 5. 2011 18:07
Veškerý pokrok vždy závisel na mladých lidech.

Jiné to nebude ani dnes. Jen mladí dokáží rozvířit stojaté vody a donutit staré dědky (politiky) k poslušnosti. Staří a střední věk se přidají, to ano, ale rozhodující první krok musí udělat vaše generace, která jediná má odvahu k radikálním změnám. Věřím, že to bude už brzy. [>-]

0 0
možnosti
M

maamar

31. 5. 2011 17:29
Vědět a změnit

Souhlasím zejména s myšlenkou: "Vědět a změnit."

 Mládeži, dívejte se prosím kolem sebe, poslouchejte, čtětě, přemýšlejte, cestujte, studujte, pracujte a porovnávejte.  :-)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 5. 2011 16:56
Ááno

Také v Řecku nesouhlasí s reformami. Obdobně v Portugalsku. O nesouhlasu se socialistickou vládou ve Španělsku nemluvě.

Přitom všechny tyto vlády dělají nezbytné: snaží se, aby to minimum peněz, které stát má ještě chvíli vydrželo. Asi jsou stejně "arogantní", "tvrdošíjní", vlastně cílevědomí.

Neví zda někdo z nás dvou opravdu ví, co bylo příčinou štvanice na VV. Nebylo to tím, že John (možná ne příliš schopný) viděl na ruce policie a snažil se (jak uměl) aby "nemetla". Jsem přesvědčen, že důvodem byl i Bárta na MD. Aby ministr nahlas říkal, že dopravní stavby jsou předražené a krajské vedení SSD zkorumpované? Nepřípustné.

Všimněte si, prosím, jak staré byly ty kauzy. Pročpak až teď?

PS: Nejsem ani náhodou voličem VV.

0 0
možnosti
SH

weirdowl

31. 5. 2011 18:26
Re: Ááno

Žádný rozumný člověk jistě nebude popírat, že reformy jsou potřebné.

Ale tyto reformy nemohou být přece namířeny proti těm sociálně nejslabším, zdravotně postiženým a lidem s průměrnými příjmy, když je jasné, že po jejich zavedení upadnou do úplné bídy nebo do ní budou směřovat. Uvědomte si, že většina lidí, kteří berou průměrné platy jsou přitom lidé, kteří jsou kvalifikovaní, vzdělaní, ale mají tu smůlu, že si vybrali práci, kterou sice mají rádi, ale která je špatně honorovaná. Za to mají být trestáni a vysmívaní?

0 0
možnosti
D

dampfer

31. 5. 2011 14:41
Samozřejmě

naprosto upřímně vám přeji, aby se lidumilný a vyspělý socializmus co nejdříve a v plné své rudé nádheře vrátil. Říkám to seriozně, čestné slovo !!!

0 0
možnosti
C

Camino.

31. 5. 2011 15:47
Re: Samozřejmě

Doposud neexistovala zeme, kde by "lidumilny a vyspely" socialismus a zvlaste v rude nadhere byl....ale vtipny ten prispevek je:-)

0 0
možnosti
DM

dvdmchl

31. 5. 2011 13:47
Zrovna dnes vyšel obsáhlý článek k tématu zde,

http://blisty.cz/art/58794.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3435x
Studentka Univerzity Karlovy / Muzikantka
Snažím se vnímat svět kolem sebe, komentovat to, co mě zajímá, mít vlastní názor, umět ho vyjádřit a obhájit. A miluji hudbu, která je tím nejlepším společníkem v mém životě - nikdy nezradí.

Seznam rubrik