Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

misaviki

9. 6. 2011 13:03
Pěkné

R^ to víte, média se musí něčím živit. Ze všeho se dá udělat senzace - tak např. v Evropě hlavně v zimních měsících řádí virus, na který není lék a který jen v ČR zabije ročně cca 2000 lidí! Je silně infekční! Zní to velmi zajímavě - ale právě jsem popsala chřipku. Na druhou stranu, kdyby se ze všeho nedělala věda a panika a nefungovala by přísná opatření, možná by jsme opravdu měli potíže se smrtelnými nemocemi různého druhu. Raději ať se 10x panikaří než aby se jednou něco nepodchytilo... já osobně mám na zdroj nákazy názor - je to od uprchlíků z arabských zemí, kteří žijí v nehygienických podmínkách a kadí na jednu hromadu. Do Německa to přitáhl někdo z nich, kdo dělá ve skladu potravin a vzhledem k tomu, že tito lidé neznají základní pravidla hygieny, je problém na světě.Podle mě se ví,že je to od nich,ale nesmí se to říkat - Schengen a poslední zbytky multikulti by zhynuli.

0 0
možnosti
AK

Andy_F

8. 6. 2011 21:03
virus X bakterie

Na "na onen virus" nezemrete. Je to bakterie...

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

8. 6. 2011 21:00
nejde jen o okurky.

Jde o celý sortiment hypermarketů, které je našlapán konzervanty a stabilizátory aby vydržely bez újmy na vzhledu, chuti či barvy měsíce na pultu. Když vás rychle nezahubí E. colli tak tyhle přísady určitě. Jen ne tak rychle.

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

8. 6. 2011 20:13
Můžete mi vysvětlit, co je tak směšného na faktu,

že se nedaří určit zdroj nákazy smrtelné infekční choroby? Asi mám (naštěstí) jiný smysl pro humor, ale nic k popukání na tom opravdu nevidím. K té hysterii - možná si neuvědomujete, že spousta lidí neodpovídá pouze za sebe, ale také za své děti. Takoví lidé se často chovají trošku jinak, zvláště pokud mají malé děti. A zbytek populace ať si konzumuje co chce, zeleniny je dost, takže si každý může vybrat. Mimochodem, hlavní zprávou je dneska Janeček, o inferci ani čárka.

Z celého Vašeho článku mám zkrátka pocit, že jste skálopevně přesvědčena, že v ČR se nakazit nemůžete, protože naše kontrolní orgány vše včas odhalí. Proto ty silácké řeči a posměch lidem, kteří takovou důvěru nemají. Přeji Vám (i nám ostatním), abyste měla pravdu Vy. 

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 6. 2011 19:28
já jsem byl v Lídlu v patek

a sledoval jsem jak lidé okázalé ignorovaly zlevněné okurky, zato ve velkém nakupovali zlevněné (a v pátek ještě neprofláknuté) fazole :-) Tak doufám, že si na nich přes víkend, když přešlo podezření na ně, taky pochutnali...

0 0
možnosti

oldiess

9. 6. 2011 8:39
Re: já jsem byl v Lídlu v patek

nakupovat fazole ve velkém jsem nikdy nikde ještě neviděl, takže ani teď v Lidlu;-Dzkuste další báchorku

0 0
možnosti
MW

mysak_25

8. 6. 2011 19:11
Mno,

mila Rekynko, ja bychom to bez zeleninky prezily,hm? ;-)

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

8. 6. 2011 18:18
Koupil jsem si o víkendu

hned tři. Byly krásný, prý z Rumunska, a pět kaček za kus. Nekup to, když je to tak levný. A ten salát byl výborný. Doufám, že ta panika vydrží co nejdéle.

0 0
možnosti
AK

Andy_F

8. 6. 2011 21:01
Re: Koupil jsem si o víkendu

Uplne nejlepsi byly sileny kravy... Tak levny steaky uz nikdy nebudou ;-(

0 0
možnosti
K

kostižer

8. 6. 2011 18:14
Za Španělska ne , ale.......

........dejte si ho třeba z Německa  - to je mňamka  !

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3435x
Studentka Univerzity Karlovy / Muzikantka
Snažím se vnímat svět kolem sebe, komentovat to, co mě zajímá, mít vlastní názor, umět ho vyjádřit a obhájit. A miluji hudbu, která je tím nejlepším společníkem v mém životě - nikdy nezradí.

Seznam rubrik