Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J73a79n 71M11a39r86e16k

13. 1. 2022 0:39

No já rozhodně zítra tančit nebudu. Netančil jsem ani včera, možná snad předevčírem. Celý můj člověk je prolezlej artrozou

0 0
možnosti
JL

Historicky vzato (viz dnes Kazachstán), dokud lidi mají co do břicha, jsou hodní, jak ne, zlobí. Berou vidle, podpalují paláce a usekávají králům hlavy. Takže v Česku pohoda. Politici vždycky tančí, dřív tančili feudálové.

0 0
možnosti
DR

Jenom vidle? Viděl jsem snímky zabavených zbraní těch "demonstrantů" a za ty by se nemusela stydět ani armáda.

0 0
možnosti
Foto

Zítra se nebude tančit všude, to nikdo z Fialovy vlády neřekl. To hlásají jen lidé, jejichž diagnóza přesně odpovídá tomu, jakou nám ji předkládají. Protože nikdo jiný si nemůže myslet, že ten svinčik, který tu po sobě zanechal jejich miláček Babiš, uklidí někdo za měsíc, nebo za rok. A to bez toho, aby to bolelo. Nemohu napsat, co si o vás myslím. Je to nepublikované.:-/

3 6
možnosti
VV

Ne ze bych nesouhlasil, ale na tenhle svincik v teto zemi zadelal uz sveho casu jisty Vaclav Klaus. Aestli ho Andrejko Babis jen malinko uklidil nebo prizivil necham na posouzeni znalejsim.

Jen pripomenu jeho vetu: Vic takovych Kozenych.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 5
možnosti
JD

V justici lidé chybí a politických náměstků přibylo. Každá ze stran pětikoalice chce mít své politické náměstky na každém ministerstvu, proto přibývá trafik!

2 0
možnosti
JB

J36i23r95i 10B28o27r

12. 1. 2022 18:33

Možná vám uniklo kdo tam dneska žvaní. Chvílemi až hystericky.;-)

2 1
možnosti
Foto

Tak mě by ani nenapadlo to sledovat. Je to jen divadlo, snad není někdo napnutej jestli tu důvěru dostanou, nebo nedostanou. :-)

Řeči se vedou, voda teče.

Ale chápu, že to někoho zajímá, o to nic.

5 0
možnosti
Foto

Ono nezůstane jen u toho, je to jen rozjezd, já jsem se opravdu polekala, že nebudu mít za co koupit jídlo kdyby kdosi z vlády vyslyšel našeho "moudrého" prezidenta a zdanil by naše důchody ne stovkama, ale rovnou tisícovkama Jinak energie se pořád ještě dají ovlivňovat směrem dolů, tedy na něčem šetřit jejich spotřebu...

Ten klub Pirátů je tedy opravdu pikantní jen nevím jestli budou mít nějaké členy, protože všichni asi obsadí funkce :-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 490
  • Celková karma 33,41
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik