Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Dalsi "pevec" se svym clankem. Rozvadi OVM (otazky Vaclaava Moravce) debatu, kde se mluvilo o nicem, pane Otto Kamme. Stacilo si precist vcerejsi noviny, kde stalo:

"V nizozemském přístavu Eemshaven ve čtvrtek začal provoz terminálu na LNG, ve kterém má Česko pronajatou třetinu kapacity. Ta pokryje až třetinu tuzemské roční spotřeby plynu."

To je bez kecani vlady pro obcany, kteri se zajimaji.

5 1
možnosti
HH

A taky tam bylo, že zatím plyn nemají zajištěný. Takže je to k ničemu.

6 0
možnosti
JL

Já zas koukal na Moravce a viděl graf, jak lítají na burze ceny (asi elektřiny)- a i my amatéři chápeme, že se dá těžko něco vypočítat, když jednou stojí killogram elektřiny milion a za týden 5 milionů atd. Jinak ale se mi líbí, že pravicové strany přerozdělují jako socialistické. Tak to má být, trošku empaticky, páni boháči a fandové bohatých. Je docela dobré, když si věrchuška uvědomí, že systém tvoří všichni, živí ho všichni, kdo vytvářejí hodnoty a dokonce ho mou podporovat i ti, co nepracují - to je záhada, že? No přece baičky, když hlídají haranty a vozí je do školek a škol a z nich, umožňují rodičům, aby makali. PS: Moravec se s tím už nepárá - to se mi na něm líbí: pozval na ekonom. debatu místo opozice Rusnoka a Američana Švejnara, takže si všichni inženýři a doktoři hezky notovali. Bylo to tkaové uklidňující. Do druhé půlky pozval Moravec, a to mě překvapil, BAštu - když pan Bašta mluví, je potřeba se jogínsky zklidnit, začít pomalu dýchat, protože nežý z n ěj vypadne věta a myšlenky, chvíli to trvá. Ale prezident by být mohl - vypadá líp než Zeman, chodí, mluví a nenadává, nevyhrožuje. Čili byl by to lehký pokrok. Dokonce bych řekl, že proti generálovi a Babišovi má trochu naději.

7 1
možnosti
PB

..... kóóónečně něco pozitivního!,- prodávám deset kubíků dřeva a obratem stříhám plombu na plynový přípojce,- já věděl, že nás nenechají padnoutVEU!!

2 0
možnosti
Foto

No vidíte já jsem se dozvěděl hodně a hodně mě to uklidnilo. Byla to nádherná debata chytrých lidí. Pokud jste nic nedozvěděl, tak jenom proto, že tato debata nebyla určena pro osoby, kteří v době narození upadly na hlavičku. Pro ně je to dost těžko pochopitelné.RvRvRv

9 12
možnosti
Foto

A prozradíte nám co jste se dozvěděl?

9 2
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,68
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik