Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Piráti musí jít do vlády, jinak upadnou v zapomnění. Co budou čtyři poslanci dělat v opozici s Babišem a Okamurou?

1 0
možnosti
PB

..... nejvyšší ajťák z teho bude mit palicu jak rohovej barák, ale tu digitalizaci státní správy bych temu pirátstvu vopravdu přál!,- registr vozidel byla katastrofa, sčítání lidu tragédie,- eščeže jim pár frajerů na volný noze zadara zmáklo tu covidovou prognozu, ináč 0vod0 pošla! ,- ....... tak doufám, že až sa do teho pustí ty korzáři a bukanýři, tak to bude konečně pořádnej Saigon!;-D

0 0
možnosti
Foto

J46o10s55e35f 22B13á23r36t56a

15. 11. 2021 13:33

Už by konečně mohli pochopit, že je hodně lidí v politice nechce.

3 0
možnosti
JD

Myslím si, že je dost lidí, kteří je chtějí. Otázkou je, jestli se Piráti vrhnou na ministerstva a budou alespoň trochu na očích, nebo půjdou do opozice a budou úplně mimo dění.

0 0
možnosti
Foto

Jj, diagnóza nelže

0 2
možnosti
JS

Je to poněkud mimo obsah Vašeho příspěvku. Za t.zv. totality jsem se dost dlouho tím, čemu se dnes říká IT, živil. Tehdy to fungovalo tak, že nejdřív musel být zpracovaný projekt a tam musel být vyhodnocený přínos a teprve potom se rozhoddovalo o tom, zda se ten IT projekt bude realizovat. Jsem si vědom, že soudobý sofware je někde jinde. Ovšem jsem hluboce přesvědčený, že digitalizzace nesmí být cílem, ale pouze prostředkem k racionalizaci.

3 0
možnosti
Foto

To vykládáte tomu pravému. ;-D

0 0
možnosti
ZZ

V neděli večer byly výsledky interního hlasování jasné a těch pár chybějících hlasů už by nemohlo výsledek nijak změnit.

Předpokládám ale, že Bartoš udělá vše pro to, aby Piráti ve vládě byli, byť hlasování dopadlo jinak.

;-)

4 0
možnosti
LH

tak jako ajtak nebude mít se "správným" výsledkem hlasování problém:-P

3 0
možnosti
JF

jestli jsou Piarti tak stejní analytici jako jsou ajtaci, státní správa pojede jak po másle R^;-D ... to bude teprve promazany strojecek - něco jako promazane perputum mobile ;-D

2 0
možnosti
ZN

Ja jsem pro. Jako symbol doby dobry!

0 0
možnosti