Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... vono zdání klame,- začíná to pár kapkama, zrazu šňůry vody s kroupama, hromy-blesky, kýble vody a slejvák jak prase!,-.... bych ty "klidný vody" neviděl moc růžově!

2 0
možnosti
Foto

Svatá pravda. No jo, dobře se lidem zvyká když se jde z horšího do lepšího, hůře je tomu naopak... Nás starší to nepřekvapí, zažili jsme si již ledacos, hůř je na tom mladá generace. Zdá se ale, že ta si to zatím plně neovědomuje. Mladí i "bojují" zatím za udržitelné klima, proti uhlíkové stopě apod., ale že nemusí být na chleba, na léky na bydlení netrápí. Zatím se jim o to starají jejich rodiče. Pokud se situace nezmění, jejich probuzení z bláhového snu bude těžké.

5 5
možnosti
PK

Zapomněl jste ještě 2% na armádu, to je také slušný balík. Ať se na to dívám zleva či zprava - na otázku kdy bude dobře je jasná odpověď, jako ve známém vtipu - dobře už bylo.

5 2
možnosti
RK

Vy se máte špatně? Co se zamyslet nad tím, proč tomu tak je?

2 11
možnosti
MB

Buďme rozumní. Současný viník stavu rozpočtu? Všechny parlamentní strany, Hnutí ANO, ODS a SPD pak zejména. Zrušení Superhrubé v nejméně vhodnou dobu. Absence rozumných reforem vlády předcházející. Neuvěřitelné porušení veřejného slibu - Do30.6.2016 předloží vlastní Důchodovou reformu. Založení systému nutnosti výdajů-Mandatorních výdajů! Tetou z Brna a vševědným Karlem ...

Výdajové chutě vlády současné. Očekávané rozpory 5 kolky. Nápady KDU, zraritnit - už takto raritní pojetí MD. Fantas magorie STAN - Přidat další prachy přemnoženým policistům + jejich výsluhám! Pokračovat v záhadě Národních dotacích a podpoře aktivistických spolků, proč? Vládě je možno poprávu nadávat., určitě. Je dobré si ovšem přiznat a hlavně položit otázku -

Je možné se cestou zadlužení dobrat k nějaké prosperitě? Je ochota si přiznat, že jsme žili a žijeme na dluh? Každopádně chvála konci ruského plynu a ropy. To trvalo. ...

9 4
možnosti
PK

Nebojte - policistům se přidá, ti do ulic a na specializovaná místa chybí a nehrnou se. Stejně jako dozorci ve věznicích, vojáci. Rozsypalo by se to. Více lidí potřeba do Bruselu, I na Hradě přibude 9 míst, i když možná za minimálku.

3 2
možnosti
JD

Karma!

Vláda má na všechno řešení. Kupka si do TV nosí počítadlo, Síkela párky. Komedie bude pokračovat i nadále!

8 4
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik