Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... rčení klasika : "Jen idiot nemění své názory!" by se v tomto případě dalo parafrázovat na : "Když se idiot rozhodne změnit své názory!" ...... a potem to tak dopadáVEU!

2 2
možnosti
Foto

Od roku 2023 by měla elektřina stát 12 Kč . Po zastropování elektřina bude stát od 7 Kč do 9 kč. Pokud bude stát 7 Kč je to o 50 halířů víc, než platím teď a pokud bude stát 9 Kč bude mě stát o 2, 50 Kč víc. . Jinak České domácnosti, které používají elektřinu na topení i ohřev vody mohou ušetřit až 111 tisíc za rok. Pokud by nedošlo za zastropovoní silové elektřiny zaplatila by domácnost 72 300 korun ročně. Po zastropování silové elektřiny průměrná domácnost zaplatí od 21 000 do 27 000 korun. Kromě elektřiny došlo k zastropování cen plynu na 3 Kč za kWh včetně DPH. Zde by roční úspora díky zastropování mohla dosáhnout až na 70 tisíc korun pro domácnosti, které plynem topí. Zastropování platí to pro domácnosti, živnostníky a také pro instituce jako například školy či nemocnice. Tohle vláda schválila projednala v ponděli po marném jednání s EU

0 1
možnosti
LH

vy ted platíte 6,50 Kč základní sazbu nebo kompletní? 3 Kč za plyn je dvojnásobek proti lonské ceně - takže zima nebude za 30 000 ale za 60 000.... začíná Vám to docházet co se na nás řítí? Jen tak mimochodem strop enegií v EU je navržen nižší než naší vlady

3 2
možnosti
JB

J20i27r59i 86B79o18r

14. 9. 2022 13:01

Minulý týden tito chytráci a "odborníci" vykřikovali aby vláda okamžitě jednala a nečekala na nějakou blbou EU. Co vlastně chcete? Nic. Jen tak kecat.Rv

7 3
možnosti
JZ

Já si víc vážím premiéra Petra Fialy než autora blogu, který se podle všeho akorát spoléhá na druhé, zřejmě toho moc neumí a v životě nic nedokázal.

Stát není zaopatřovací ústav!

8 9
možnosti
JZ

Tedy vychází mi to z autorových blogů. :-)

3 3
možnosti
JK

Jo jo, už to chápu, když třeba nějaký bloger napíše hroznou slátaninu, že se to nedá číst, tak vlastně můžeme být opravdu rádi, že se zastropoval a nenapsal to mnohem a mnohem horší. ;-)

Příklady jsou boží, jako opravdové, že.;-)

6 1
možnosti
MB

Šmolové to měli dobrý. Vedl je taťka, který dokonce uměl čarovat. Opoziční Gargamel toho zase moc neuměl. Konal své nekonečné pokusy zmaru a stále líčil nějaké pasti. Minule kritizoval, že se Šmoulové nechtějí zadlužovat. Nestaví si žádné stropy. Kritizuje pořád - Už se zadlužují! A stropy mají nízké. V království Slovenska, dokonce císařství EU, na to jdou lépe. Navrhují je vyšší - Budou rychleji zadluženi! Malý strop znamená větší teplo v chalupě. Dokonce se pak musí šetřit - nikoliv plýtvat. Na zimu se pak sluší i svetr. Další nebetyčná blbost z dílny taťky. Kocour Azrael spokojeně zapředl. Je to tak, můj génius - Vůdce Gargamel. Ano, jako vždy má pravdu. Sice máme prapodivnou domácnost, dlužíme kde se dá, nu? S Stále má nějaké nápady a je mi s ním je mi fakt lépe :-)

5 0
možnosti
AM

A40d45a35m 47M59a25l66ý

14. 9. 2022 11:29

Takže s čím má autor problém?

Že vláda zastropila?

Že vláda nezastropila dřív?

Nebo je pan autor nespokojen s výsledkem voleb?

11 1
možnosti
RK

Pan autor potřebuje, aby se o něj pořád někdo staral. Nejhorší kombinace je neschopný grafoman.

5 4
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,72
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik