Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman byl s nějakým prezidentem v ringu? Protože kdyby jo, pak by tam ten ručník rozhodně hodit museli, i kdyby tím druhým prezidentem, byla třeba jen Čaputová.;-D Mimochodem hrozná představa, Zeman v ringu - kolik lidí by ho tam muselo asi tak nainstalovat, podpírat, držet, aby sám neupad?:-/

1 1
možnosti
ZZ

Rozhodně prezident příjemně překvapil - na rozdíl od vás, protože vy příjemně nepřekvapíte nikdy.

;-)

0 0
možnosti
PK

Nemyslím si, že by ho moderátorka chtěla někam zahnat, prostě jen plnila zadání a bylo to korektní z její strany. Neposuzoval bych to jako souboj, btw. překvapivě byl MZ ve formě a reakce byly zajímavé. Na ČT nekoukám a tak nemůžu posoudit kvalitu v pořadu OVM, ale na Primě to bylo v pohodě...

1 0
možnosti
DR

Nevím jestli zvítězil nebo nezvítězil, nicméně rozhodne nevypadal na tak nemocného a těsně před hrobem, kterého chtěl Tchajwanec s celým tím svým povedeným spolkem zbavit funkce.

5 4
možnosti
Foto

Obdivovat špatného člověka může zase jenom špatný člověk.:-/

6 4
možnosti
OK

O76t21t54o 29K38a81m29m

6. 2. 2022 14:28

...no vidíte a já Vás obdivuji !!

12 1
možnosti
PB

..... naštěstí su podobnejch debat v TV ušetřen!,- ale je s podivem, že sa "troska", zdiagnostikovaná Džamilou přes věšteckou kouli, může vůůůbec nějakejch diskusí a rozhovorů účasnit(?),- ...... tady něco nehraje,- žejo!

8 1
možnosti
RK

Oni spolu vedli souboj?8-o. Jen se ptám. Prezidenta dlouhodobě ignoruji, jeho názory mě nezajímají. Navíc jeho vlivna politiku se nástupem nové vlády vrátil tam, kam ústavně patří.

5 4
možnosti
ZZ

Nicméně na rozdíl od jiných současných politiků, mluvil Zeman věcně, rozumně i humorně.

;-)

7 3
možnosti
Foto

Měl rozumné názory, na rozdíl od Čaputové.

7 7
možnosti
Foto

Každý slyší, co slyšet chce.

8 1
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,72
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik