Diskuse

Přiznávám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Středula o své kandidatuře veřejně mluvil vždy velice opatrně. Kandidaturu nevyloučil, ale oficiálně ani nepotvrdil. Nicméně v odborářských kruzích i v ČSSD se dnes mluví jako o jasném kandidátovi s velkou podporou odborových svazů.

Divím se, že to k vám ještě vrabci nepřinesli. Jinak novináři už dávno stvořili sami tabulku možných kandidátů:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_zájemců_o_kandidaturu_ve_volbě_prezidenta_České_republiky_2023

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tipuju, že byste raději Čtvrťulu, že?:-)))

0 0
možnosti
ZD

Opět karma za přemýšlivý text. To nahnání politika někam, kde by "nemusel" je jedna z chyb, kdy se vedení české televize vydalo na samostatnou politickou cestu.

Obecně se diskuse s politiky v médiích vyznačují společným schématem, že se s vládními politiky diskutuje jen o jejich problémech (zvládáte?, jak se cítíte?). Vámi zmiňovaný rozhovor s premiérem je navlas stejný. Prací premiéra ovšem není jen výroba problémů a nedostatků. Kdyby byl rozhovor uvozen třeba pěti minutami, kdy by měl výkonný politik možnost presentovat co za minulý týden udělal pro republiku, mohla by se následná diskuse věnovat kritizovaným věcem v podstatně klidnějším tónu. Takto se musí - v tomto případě premiér - vnucovat v kritickém rozhovoru s argumenty, že existuje i druhá strana výkonu jeho funkce. A pak to vypadá tak jako to vypadá. Mnozí pak neumí jeho "vnucování se" interpretovat jinak, než jako pouštění mlhy (pan Macháček). Ale já se chci - jako občan - dozvědět co premiér v minulém týdnu udělal úspěšného i méně úspěšného. Prostor ale v zájmu bombastických titulků (premiér neudržel emoce na uzdě, premiér nezvládá, s premiérem se nedá jednat) dostává jen to negativní. Divný svět, kdy média lidem vytváří jejich pohled na svět, dodávají jim emoce a následně adrenalin. Pak národ vypadá jako konzumní ovce.

1 0
možnosti
Foto

Podle mne se jednalo o obvyklý Babišův obranný manévr - vypouštění mlhy k odvedení pozornosti na jiné téma a zakrytí jeho slabin.

2 2
možnosti
ZD

Zdá se Vám, že tím způsobem zabránil zodpovězení nějaké otázky docela schopné redaktory? Nebo jen opakujete používáte a ohrané klišé? Rozhovor jsem viděl a podle mne padalo dost otázek na jeho slabiny. Bylo něco zakryto???

1 0
možnosti
Foto

já bysem teda toho prezidenta taky vzal, jestli chcete.

2 0
možnosti
MB

Já zase přiznávám, že Miloš to v hlavě - Popletené nemá! Celý život postupuje, naplňuje své vize. Kdo nesouzní - Debilem jest ! Klasika solitéra, anti-týmového hráče - zkušeného piklíře. Ani si nemyslím, že byl koupen cizí mocností. Prostě má své představy - jde za nimi. Problémem je, že k tomu drží páky.

Z mého pohledu, Miloš -běžný starší člověk, kterých je kupa. S jedním rád sedávám v naší krmě. Člověk vzdělaný, sečtelý, s životními výsledky. Je dobré jej poslouchat, přít se. Nikoho neuráží, je schopen naslouchat. Má drobný nedostatek - Má stůl štamgasta - Bez prezidentských symbolů ...

On říká to zřejmé. Miloš je samolibá osoba. Jeho reálný přínos pro ČR jsme doposud nepochopili. Podobně je to s p. Burešem, nemá Lustrační osvědčení, co pohledává ve vládě nevíme. Jeden tedy léčí ego své a druhý investice s květinovými řetězci.

Tak vlastně vznikly 2 tlupy, které nyní v ČR řádí. Ta Milošova, je kupodivu i silnější. Jeho kluci mají lepší krytí ! Je sranda pozorovat, jak hrad si "Dotváří svou vládu". Blatný a Petříček si půjdou odpočinout a ČSSD nás konečně zachrání. Miloš splní svůj úkol - Jaderné elektrárna bude ! Podobně Sputnik - SUKL je zbytečný. Máme Miloše a Andreje - Vítězství je naše ! Opravdu, co se jednou bude o těchto lidech k knížkách psát - To věru netuším ! ...:-)

3 3
možnosti
JR

J62a76n 78R45á30ž

28. 2. 2021 19:41

Jsou články, u kterých se i pobaveně zasměji. Tento je jeden z nich.R^

Jsem optimista a tak věřím, že Babiš nebude po volbách premiérem (ale Bartoše si jako premiéra nedovdu představit) a také věřím, že se najde nějaká soudná skupina vlivných osob, která vygeneruje v příštích prezidentských volbách pro mne přijatelného kandidáta a já tak budu moci konečně jít v druhém kole prezidenta volit. Středula, prezidentský kandidát ? To je něco jako hloupý vtip, že ano?

PS. Jako bývalý volič ODS ještě optimisticky doufám, že během roku dojde ke změně na postu předsedy ODS, což mi usnadní rozhodování, kterou stranu volit.

2 1
možnosti
PB

Pan Fiala je jeden z nejlepších předsedů ODS.

0 0
možnosti
Foto

Vy si ovšem dost odporujete. Zeman to má v hlavě srovnané? Vždyt to byl právě on kdo kdysi zmínil, že by rád viděl Středule ve finálovém kole prezidentských voleb... ten je už úplně mimo....;-D

6 1
možnosti
OK

O80t29t13o 85K92a37m87m

28. 2. 2021 19:49

..o tom že podporoval Středulu- nevím, ale i kdyby...kdo dokáže změnit svůj názor k lepšímu, to znamená, že přemýšlí, tak to asi v hlavě zpřeházané nemá...

3 1
možnosti