Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Alespoň budete mít téma,nemyslíte?

0 0
možnosti
ZD

Bude zajímavé sledovat především Piráty. Nezazářili, je vidět pnutí uvnitř jejich strany a na rozdíl od "starých známých "stran, které jdou s každým se budou snažit vyniknout samostatně, aby vůbec bylo nějaké příště. Věrné kývání hlavou, když hovoří budoucí premiér a jeho suita moc na vyniknutí není a tak klukům nezbude nic než začít "zlobit". A začít zlobit partnery znamená cejch, že to vlastně táhnou s opozicí a tím i s jejich úhlavním nepřítelem! Tím pádem na ně bude mířit kritika zvenčí i zevnitř. Bude to jak komplikované, tak zajímavé.

1 0
možnosti
JK

Co si myslí o Babišově hospodaření a výhledu na další období přesně vyjádřila svým krokem ČNB. Babiš se vzdává nečekaně snadno, možná se ten důvod brzo dozvíme, po inventuře. Opozice být musí, musí být aktivní a musí se jí vážně naslouchat. Nikdo nemá patent na rozum a Žvanírna je právě od toho, aby úplná pitomost byla debatou odhalena a zamítnuta. Najít rovnováhu mezi žvaněním a konáním je úděl každé vlády a většiny ve sněmovně.

3 0
možnosti
ZD

S druhou polovinou souhlas.

0 0
možnosti
ZZ

No já už to vím, ale nesmím o tom mluvit, abych voliče vítězných stran moc nevytočil.

;-)

2 0
možnosti
Foto

Už jsou zvyklí! ;-D

0 0
možnosti
JB

J62i98r24i 24B86o59r

5. 11. 2021 13:05

Jestli si myslíte že už by se to mohlo hodit na tu novou vládu(která ještě není) tak ta vaše diagnoza sedí.Rv

2 2
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,68
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik