Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

zakomplexovanej nacionalista. co muze byt horsiho?

3 1
možnosti
PP

Zelenej aktivista.

3 0
možnosti
Foto

J71a94n 89Š77i39k

2. 2. 2022 7:58

Jasně, že obstrukce ve sněmovně patří k demokracii. Akorát, že si dovoluji s úspěchem pochybovat, že vůdci Okamurovi jde o věc samotnou, kvůli které tak vyvádí. V jeho případě jde o zhrzenost a pomstu za to, že neobdržel funkci ve vedení sněmovny, což ostatně neopomíná připomínat ve svých hojných vystoupeních v médiích. Čím víc žvaní, tím víc sám ukazuje, jak správné bylo rozhodnutí mu vytouženou funkci nepřidělit. Mimochodem toto rozhodnutí bylo taky demokratické, byť může frflat, jak chce, že nespravedlivé. Dobře mu tak. Hezký den

11 1
možnosti
JK

Takže nejde o zákon, jde o pomstu za smyšlené příkoří, které si osobně bere předseda SPD. Bez ohledu na to, zda je jeho odstavení správné, je to výsledek voleb, voliči vládních stran si nepřejí populistu ve vedení sněmovny. No jo, když nelze potrestat rodiče (voliče), tak potrestáme aspoň jejich děti (zákony), taková nacionalistickokomunistická poučka.

Nicméně obstrukce jsou legitimní nástroj, lze tím minimálně upoutat pozornost veřejnosti k jednomu zákonu a případně k zásadním výhradám k němu. Pokud jde tedy pouze o jednoho člena, kterému bylo pošlapáno ego, pak to opět zhodnotí voliči a rozhodnou.

Parlament musí být ze své podstaty žvanírna, právě to žvanění je demokratický proces. Původně nesmyslný názor se může ukázat jako zásadní a naopak, to jinak než diskuzí nezjistíme. Když k tomu přidáme i střídání levice a pravice u moci, je přenos vůle lidu do zákonů nejlepší zatím vynalezený způsob.

6 0
možnosti
PK

Vzpomínám si jasně na obstrukce bývalé opozice, stávající se jen přiučila, tak čemu se divíte?

11 0
možnosti
JK

Takže souhlasíte s tím, že do voleb bylo SPD vládní stranou a učili se od opozice?

0 0
možnosti
Foto

Teď už se v Parlamentu nebojuje o to, kdo má lepší myšlenku, ale o to, kdo déle fyzicky vydrží. Za naše peníze.

4 0
možnosti
Foto

Myslím, že Fidel Castro blahé paměti by Okamuru strčil do kapsy.:-)

1 0
možnosti
AM

A51d27a19m 97M89a45l33ý

2. 2. 2022 5:54

Nacisté koncetrační tábory taky nevymysleli ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,72
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik