Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J66i58r90i 77C27i75z

17. 4. 2023 16:25

;-DKomentare netreba k vlade Narodni fronty a jejim vysoce inteligentnim nacelnikum typu pana Bendy.R^

2 0
možnosti
Foto

Vláda nic takové neprojednávala a ani nanavrhovala. Jednalo se o analýzu co bude když..... S tou byla seznámena opozice, která toho hbitě využila a udělala z toho vládní návrh Bavíte se tu o ničem.

0 2
možnosti
JD

Tak to těžko, Zdechovský minulý týden mluvil o tom, že "analýzu" zveřejnili Piráti a vyzval je, aby opustili koalici. Mluvil o tom i včera Jurečka!

0 0
možnosti
EH

Vy to nechápete, to není pro větší zisky sázkových firem, ale úleva pro obyčejné lidi, kteří hledají spásu ve výhře v loterii.

Levnější losy = úspora domácnosti. ;-D

PS: co se týče propouštění, firmy jako Microsoft, Intel, Twitter, Facebook to zvládají hravě. Stačí stanovit, kolik procent z pobočky má jít pryč a ostatní si tu práci rozdělí.

2 1
možnosti
Foto

Pracovní materiál vlády plánuje významné změny v danění hazardních her, které by nově měly být rozděleny do 22 kategorií, namísto dnešních 8. Nově by se také rozlišovalo zdanění na internetu a mimo něj. Ministerstvo plánuje snížení daně u loterií mimo internet (kamenné pobočky) z 35 % na 25 %. U loterií na internetu by sazby měly být 30 % a u tzv. rychlých loterií 35 %.Ztráty příjmů způsobené snížením daní u loterií naopak se budou kompenzovat zvýšením daní u jiných typů hazardních her, u online předzápasových kurzových sázek z 23 % na 30 % a u live sázek z 23 % na 35 %. Změna daňových sazeb by celkově státnímu rozpočtu měla přinést několik desítek milionů korun do státního rozpočtu.

1 0
možnosti
PV

Je fakt, ze takovou tupost muze obhajovat jenom Benda, ktery od revoluce sedi v PS. Tak dlouho tam snad nesedel ani zadny komanc za minulyho rezimu.

4 0
možnosti
JD

Pane Kamme, Vy se na to zase díváte z toho špatného úhlu! A i přes to Vám uděluji zaslouženou vtipnou karmu!

P.S. díval jsem se včera na Jurečku u Moravce!

Všechno bude! Nemáme panikařit! Levá je pravá, pravá je levá!R^R^R^

7 1
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik