Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kolego blogere Otto, zjevně nejste zrovna nadšený z výsledku prvního kola volby. Možná si upřesníte názor poté, co si poslechnete tiskovou konferenci Mr. Babiše těsně poté ;-)

4 0
možnosti

O33t98t93o 75K15a24m40m

15. 1. 2023 8:59

..nevím z čeho tak soudíte, ale musím přiznat, že "dáma z Brna" můj favorit určitě nebyl...

1 0
možnosti

Jsem zklamán, kolik hlasů dostal Babiš. Morální hodnoty se u nás moc nenosí. Nechápu lidi, kteří mohou volit takového uječeného lháře a populistu, který ani neumí česky a je schopen zařadit mezi planety Slunce a Měsíc....ale jeho voliči jsou možná stejní, je smutné, že je jich tolik.

7 1
možnosti

Tak jo. Asi poslední volby a proto ta zoufalost. Rusáku u nás už se prostě nedočkáte. ;-)

3 1
možnosti

Co je to sakra za blbost, že Nerudová půjde na Hrad za ekonomku. Kdyby vyhrála ona, tak půjde Pavel s radostí dělat velitele Hradní stráže?

3 1
možnosti
Foto

J44i91r78i 96C65i11z

14. 1. 2023 19:07

Kdysi jste pane Kamm uvedl, ze jste pusobil v mediich. Tak asi velmi dobre vite, jak se podobne estrady na tema "Volba prezidenta" pripravuji. Kazdy volic ma jen jeden hlas, ale na jeho hlase nejdriv zacnou pracovat masaze od politologu, kterych mezi zakazniky v hospode najdete nejmin 50% a druhych 50% tvori americti prezidenti, koucove hokeje atd. K tomu se pridaji sazkove kancelare, pak prijdou ruzne podpasovky mezi kandidaty a nakonec zjistite, ze "Mozna prijde i kouzelnik". Takze o jeden hlas volice se vede dlouha valka dobre placenych parazitu. Nedavno nejaky Pour (jmenem si nejsem jist) zvanil ve stylu prazske kavarny na CNN no a pak se z tisku dovite, ze ho plati Kretinsky, takze je jeho povinnosti si svuj plat zaslouzit. Co k tomu dodat? Volit jsem sel, ale pak si odpoledne nekazil pitomym zvanenim v mediich, ale na ZDF sledoval biatlon, vecer si dam zapas NHL a sladce usnu. Hlas jsem odevzdal a vic udelat nemohu.

7 4
možnosti

Kdysi Milošovi založili Stranu nesvéprávných občanů. Mazané, smál jsem se. Ideální pračka sponzorských darů. No zase ten volební tahák!- Zrušit TV poplatek,135 Kč. Tolik mne stojí 1 krabička Spart. Soudruh Bureš pravil - Bude lépe. Mám dotaz -

V případě jeho volebního úspěchu. Mohu pomýšlet? Dá nová účetní Alenka - cestou Hradního stolce šanci? Ulevit cenu nákladů na tabakismus? Na tu televizi se dá dívat měsíc. Říkám otevřeně, tak dlouho mi jedna krabička nevydrží. Když kdysi volby vyhrálo 1 pivo - 30 Kč. Proč by vývoj dějin - nemohla ovlivnit krabička cigár? Koncesionářské poplatky, pak nestojí ani za řeč. Pochopitelně, 2 míče za pávy rovněž ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Teď jsem sledoval tiskovku Babiše. Níž klesnout umí snad jen Bašta a Paroubek. Raději na hradě generál s ekonomkou, než tohle prolhané individuum.

18 4
možnosti
Foto

Ani ten Bašta snad ne. Já jsem pochopila, že nejdůležitějším předpokladem pro funkci prezidenta je to, aby rozuměl ekonomice. Alespoň tak, jako Babiš, který si stěžoval na nízký důchod, když přitom zaplatil tolik na danich:-) Skoro tolik, jako dostal na dotacích.;-D

8 4
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik