Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J75a39n 21R62á23ž

11. 2. 2022 19:25

Mně nová vláda vůbec úsměvná nepřipadá. Když pozoruji její počínání, je mi spíš smutno. A to jsem si opravdu přál, aby Babiš a spol. šli konečně od válu.

Teď bych si přál rychle nové volby, po kterých by vznikla max. dvoučlenná vládní koalice, kde by nedostal funkci ministra financí někdo jen za věrnost k premiérovi, funkce náměstků nedostali členové strany jen jako odškodné, že nebyli zvoleni do Sněmovny a předsedou Sněmovny by nebyla dáma, pro kterou je jiná funkce mimo její intelektuální schopnosti. Asi jsem idealista.

PS. Nicméně, návrat Babiše si fakt nepřeji.

1 0
možnosti
PN

Mel jsem debatu se svou pribuznou, ktera jasala nad vysledky voleb. Rekl jsem ji, az nejasa predcasne, nova vlada muze byt vzdy horsi nez ta stara. Ovsem nova zacala impozantne, solarniho barona, ktery pere penize pres Kypr chtela udelat ministrem prumyslu, clovek bez jakekoliv znalosti v oboru se stal ministrem zahranicnich veci, novy ministr vnitra prvni, co udelal, tak vyhodil policejniho prezidenta a stredoskolacka je sefka ceske vedy. Babise tedy ne, ale tohle je snad jeste horsi. Jediny, kdo je na urovni predchozich ministru je Valek. To je stejny martan jako ti pred nim.

0 0
možnosti
JV

S naší novou vládou je prča takřka každý den. Mě docela úspěšně rozesmál ministr dopravy Kupka, když v listopadu tvrdil, že minulá vláda prakticky nestavěla dálnice aby za dva měsíce v lednu zdůvodnil zdražení dálničních známek mimořádným nárůstem postavených dálničních kilometrů v loňském roce ;-D

10 0
možnosti
JD

J37a20n 37D80o32u34š30e65k

11. 2. 2022 18:52

Mno, to si musím dohledat. Řezal jsem se do kolen posledně od blogu pana Zieglera. To už je pár dní.

1 0
možnosti
AK

Vláda je navíc i moudrá.

Co na tom, že zdražení energií je plošné a týká se všech.

Takže i podpora vlády by se analogicky měla týkat všech.

Vláda přispěje jen těm, kteří to potřebují a prokáží to...

1 0
možnosti
MV

tak kona kazdy moudry hospodar

pomoc tam, kde je treba

2 2
možnosti
MB

Ano, doba je hrozná. S vděčností vzpomínám na svižné tempo zadlužování státu. Všichni jsme byli oblaženi. Bylo to krásné, takové lépe. Jako muž činu, konal jsem. Pokojík vyzdoben. Hledím na páva. Je škaredší, jako švarná Alenka. K podobizně svého vůdce Andreje. Přidal jsem foto - Felixe Edmundoviče Dzeržinského. Zapálil vonné svíčky. Žádám solidaritu! Podporu jmenovaných. Zahájil sběr plastových víček z PET., Už mám 2 ks. Z Kofoly a Malinovky.Přidá se někdo? :-)

1 3
možnosti
LH

Jsem rád pane Bucku, že konečně jste snad nyní spokojen. Ta naše současná vláda je skutečně top ten... ;-D

3 0
možnosti
PB

..... za dvacet minut hotovo ?,- příště to prubnite přes digitalizovanou státní správu,- elektronická cesta je zábavnější!,- ..... "systém vypadl, je nefunkční, omlouváme se, zkuste znovu, zkuste znovu, web je nedostupný, opakujte přihlášení, špatně zadaný data, zkuste znovu" atd.atd. to je aspoň cirkus;-D!

3 0
možnosti
JD

A hlavně vůbec není zábavné, že při projednávání pandemického zákona v Senátu ministr zdravotnictví Válek hraje na mobilu karty. A také není vůbec zábavné, že senátor Láska ho při tom nafotí a fotečku pěkně zveřejní na socialistických sítích! A na konec se mu ještě pan Láska omluví za to, že ho skrytě vyfotil!!! No to vůbec není k smíchu pane Kamme. Že se nestydíte!

P.S. karma jako hrom!R^

9 0
možnosti
OK

O90t25t33o 16K75a54m39m

10. 2. 2022 19:59

..děkuji

P.S. ještě nyní se směju....

3 0
možnosti