Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a s jakými chorobami ti covidoví v nemocnicích leží ?

0 0
možnosti
VV

To byla vazna otazka, nebo jen provokace?

Myslite, ze ce tam nelezi pacienti treba s rakovinou, nebo nemocemi obehu krevniho a doprovodem Covidu?

0 0
možnosti
JL

Jestli to debilně chápu, tak se furt očkuje, ale lidi furt umírají na kovid? nebo jsem debil?

0 0
možnosti
ZD

Když se řeší problém s jednou proměnnou (v tomto případě chování lidí), dá se s tím smysluplně něco dělat. Pokud je proměnných víc (krom chování lidí také tomto případě názory odborníků) je to jako lotýnka vyjde-nevyjde. Do toho ještě pravděpodobně ekonomické zájmy zúčastněných a už je to větší drámo než jakékoliv losování.

Viz níže paní Bošková. Ve Švédsku se ji libí tohle jinde zase onohle a když se vedle ní postaví druhý odborník - vzniknou tři relevantní názory na způsob řešení. obrany. Demokracie zkrátka nemá v rukávu nekonečný výběr způsobů na řešení všech problémů.

2 0
možnosti
VB

Zrovna cca 200 pacientů v nemocnicích ubylo. Přehledy ÚZIS ČR: covid - hospitalizace podle očkování ukazují, že v mnoha nemocnicích jsou s nákazou z poloviny ti očkovaní, např. ve FN Motol k 19.11. převýšili ti očkovaní mezi pacienty, dokonce i po třetí dávce. Takže líp dělá např. Švédsko, které si stále ověřuje imunitu v populaci (ať po očkování nebo po uzdravení) - ví, kolik občanů je již imunních s tím, že zdravotní úřad zveřejnil, že reinfekce po uzdravení z nákazy je extrémně vzácná. K témuž dospěly i rakouské výzkum. studie, akorát že byznys je byznys - kolem rakouské vlády tak jako u nás převážili "odborníci" se střetem zájmů, takže se na ty uzdravené a imunní zatím vykašlali - dokud si občané nevysoudí změnu v chování vlády. Z očkování se budou moci vykoupit pokutou, ale nevím, co udělají s těmi nemajetnými, zda jim zabaví majetek a vyhodí je na ulici, nechají je tak bez pomoci. Žlutá hvězda je dnes v Rakousku adekvátní odpovědí.

1 4
možnosti
ZH

Očkování-neočkování, nakonec budeme všichni promořeni. Pak se covid v poklidu ustálí na běžné respirační chorobě a bude klid. Nutit k očkování všechny se dle statistik ukazuje jako nesmysl. Mladí lidé obecně prodělávají onemocnění snáze. Pak je tu skupina přirozeně imunních lidí. A pak tu jsou starší a staří lidé, kteří především plní nemocnice. Takže očkování má smysl zejména v této skupině, aby nákazu (stejně ji prodělají, jak ukazují statistiky) přečkali při životě.

4 1
možnosti
Foto

Odkud berete vaše závěry? Z ČT nebo jiného !věrohodného média" ? Co takhle se zamyslet nad tím, že by se ti "pozitivní", kteří mají nastupující potíže, začali léčit? Třeba izoprinosonem nebo ivermektinem? Čekání na Pfeisermektin nebo Pfeiferprinosin v ceně 100krát vyšší než ty standardy, už je dost dlouhé.

0 1
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,68
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik