Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak neohlodávejte. Ale ono to nedá! ;-D

0 0
možnosti
OK

O21t61t16o 86K83a74m28m

20. 4. 2021 8:47

...máte pravdu...;-D

0 0
možnosti

Chcete fakta? Zde jsou: Jsme svrchovaný stát a i kdyby byla munice ve Vrběticích uskladněna z jakýchkoliv důvodů, Rusák tam nemá co dělat, natož ji vyhazovat do povětří.

7 0
možnosti
PV

P14a29v20e30l 33V20é94b72r

19. 4. 2021 12:45

To máte svatou pravdu a nemám pocit, že by tohle autor zpochybňoval.

Za sebe bych ale dodal, že Rusák (skloňuje se podle vzoru hnusák) nemá co dělat v celé ČR, nejen ve Vrběticích. Nic strategického se nesmí řešit přes Rusáky!

0 0
možnosti

To by vysvětlovalo, proč byl Hamáček v posledních dnech tak vyřízený.:-)

1 0
možnosti
JK

Nemyslím si, že by Petříček Babišovi s Hamáčkem vyhrožoval. Tahle kauza má evidentně minimálně Evropský rozměr. Stejná jednotka agentů GRU, možná i ti stejní lidé operovali v Anglii i v Bulharsku, Polsko vyhostilo diplomaty a také USA vyhostili diplomaty, navíc v Bulharsku proběhla kompletní čistka ve státní správě. Zajímavé je, že přestože vláda věděla co se ve Vrběticích stalo, tak se snažila podlézat Zemanovi a Rusku a počítala s ním v tendru na JE i s nákupem vakcíny. Jakmile se u nás začalo v posledních týdnech evidentně obracet kormidlo k Rusku, byla naše vláda jasně upozorněna tajnými složkami spolupracujícími v EU a z USA, že informace o Vrběticích bude zveřejněna a naše vláda má poslední možnost to učinit sama, to je to co obdržel Babiš v pátek. Pokud by do šlo ke zveřejnění v zahraničí, nebo tady někým jiným, pak by vláda padla okamžitě a nikdy by se Babiš nezbavil nálepky "ruský agent", což by ho připravilo o všechny dotace. Naopak zveřejnění upevnilo Babišovu pozici, aspoň do voleb, teď jen upravit mediální protiruský obraz ochránce národa a může se vyjet na bílém koni. No uvidíme.

4 0
možnosti
OK

O86t89t11o 34K53a32m28m

19. 4. 2021 8:33

Vážený pane Kučero, je pro mou osobu mnohem stravitelnější, že Patříček se naštval a konal, než že tajné spolupracující složky z EU a USA ovlivňují zásadním způsobem naše směřování. Z toho mi naskakují pupínky, bez ohledu na to, jakým směrem nás šíbují. Skoro to zavání tím, že jsme nesprávní, nesoudní, nesamostatní v rozhodování. Že jsme nicotný pěšák na mapě dějin...zlatý Petříček...

1 1
možnosti

Obávám se, že přes Vaši proklamovanou (ne)inteligenci Vám (ani mně), pravdu neřeknou.

2 0
možnosti