Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Juro zdravím. Opět jsme u L. Soboty a praotce lidoopa.- Není mi známo, že by opozice 2 poslední období vládla. Přesně! Je to o výsledcích hospodáře. Oral po polícčích Důchodové a Pošty ... Jinak klid, souhlas s ČR je konec :-)

1 0
možnosti

Jsem optimista.

Jen bych velice rád slyšel od politiků: nemáme na všechno korunky, musíme pozvolna zavést školné na VŠ, musíme zavést platbu za jídlo v nemocnici, důchodovou reformu projednáme a prosadíme společně s opozicí, atd.

Bohužel vidím jen slovní přestřelky přes fejsbůky a twitery.

2 1
možnosti
Foto

Pokud byl mail pravdivý, tak se má měsíčně vyplácet každému Ukrajinci 5000 Kč. K tomu 390 Kč na ubytování a 200 Kč na stravu(to má být novinka) a to na každý den. Ročně by to mělo dát 60 000 + 142350 + 73000=275350 Kč Když se to vynásobí skromnými 300 tisíci, co by jich tu mohlo být, dělá to 82,6 miliard. Za těchto mimořádných podmínek není snadné pro vládu ukočírovat státní dluh. Je to však pořád lepší, než tu zase živit okupanty a být pod kuratelou Kremlu.

2 1
možnosti
Foto

V České republice si od vypuknutí konfliktu na Ukrajině do konce října našlo práci téměř 160 tisíc ukrajinských občanů s dočasnou ochranou. Přestože se někteří již vrátili domů, aktuálně jich v tuzemsku pracuje více než 98 tisíc. Počty zaměstnaných ukrajinských uprchlíků dlouhodobě rostou, a přispívají do státního rozpočtu a na důchody. Počty příjemců humanitární dávky stabilně klesají. Stejně je tomu i v případě solidárních příspěvků, které kompenzují náklady domácností na ubytování uprchlíků.. Na Ukrajinu šlo ze státní rozpočtu 20, 6 miliardy za celý rok 2022. Kraje daly na Ukrajinu ze svého rozpočtu 7, 9 miliardy. Občané daly na Ukrajinu 4 miliardy.

0 1
možnosti
Foto

J83i10r55i 63C64i23z

4. 4. 2023 16:00

Pane Kamm, kdyz nekdo nic neumi a je blby jak bedna kytu, tak se snazi hledat vinika svoji blbosti u druhych. Je to osvedceny zpusob. Jak jste spravne poznamenal dosel soucasne NF argument, ze za jeji neschopnost muze pan Babis nebo Ukrajina, jiny duvod nenasla. Ze by neco hledala u sebe? To je nemozne, tim by totiz udelala blbce i ze svych volicu! Ted ovsem misto Ukrajiny nastupuji duvody jako je bunda za 30tis:-).. Za chvili dojde hajzlpapir a uz budeme doma, vzpominate?

8 0
možnosti

J21a52n 66H83a90r52v67a58n

4. 4. 2023 14:28

Když se 5-demolice mohla domluvit na tom, že udělají kartel aby vyhráli volby, tak co by se nemohly obchody domluvit na cenách másla, ... :-/

5 2
možnosti
Foto

Pane Havrane to byste musel jít za Babišem, ten ovládá 40 procent trhu s potravinami . Kdyby Babiš řekl na dotacích od EU jsem získal 29, 18 miliard euro, nejvíce z celé EU a jako pátý nejbohatší člověk u nás nebudu své potravinářské výrobky zdražovat o 50% až 100% jak jsem to dělal dosud, ale na velikonoce pro své milované obyvatele potraviny zlevním pod rámec inflace. To by bylo žůžo.

1 6
možnosti

Je to tak, nápady jsou různé. Babiš má bundu, Pekarová svetr a Schillerová zase páva a prapodivného zetě. Jižní Morava má Hody, Strážnici, Jízdu králů. Severní třeba Valašské muzeum. Opozice zakládá taky tradice. Neustále někoho odvolávat a nemít dostatek hlasů. Proč neudělali třeba Důchodovou reformu, pořádky s Českou poštou? To přece měli hlasů dostatek ... :-)

3 0
možnosti

Zase jsme u toho. Pošta mohla být vyřešená už patnáct let. Důchodová reforma by nemusela být, pokud by se dařilo ekonomice a nebyl covid a Putin (:-))

Opozice odvolává kde koho. Minulá opozice zase měla na všechno řešení.

1 0
možnosti

Obecně platí, lidé by neměli naříkat, ale makat. A jinak, Babišova bunda vadí fakt nejméně.

5 1
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik