Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Agrofert vlastnil 5% výměry polí s řepkou.

0 0
možnosti
PB

P41e33t24r 44B45u56r75i46a67n

10. 10. 2021 16:55

Ve skutečnosti není v Česku firma, která by byla tak spojená s děním kolem pěstování řepky, jako je Agrofert. Od prodeje osiva až po zisk dotací za dodávky biopaliva do pohonných hmot.

Nabídku osiva více než třiceti odrůd řepky nabízí například bzenecká Oseva spadající pod holding Agrofert. Obdobně lze u jeho firem nakoupit postřiky, pesticidy či hnojiva pro kultivaci nejvíce pěstované olejniny.

0 0
možnosti
Foto

J58i69r50i 64C78i81z

10. 10. 2021 8:40

Tak nejak to bude, jak jste popsal v blogu. Pod heslem "musime setrit" se zrusi vetsina socialnich vyhod zavedenych ANO a CSSD. Cela kampan "Antibabis" stala "sponzory" 5tipartajniho spolku znacne penize a ted je budou chtit vratit. Vsichni ti kolibrici, mazankove, Rebicci, Julinkove, Cikrtove atd budou vyzadovat zpatky podil na moci a predevsim vraceni sve investice z penez danovych poplatniku. Ministerstev je malo na tolik supu z tech 5tipartaji a zacne boj o nejlukrativnejsi pozice v ruznych dozorcich radach, poradnich organech, reklamnich agenturach, subdodavatelich subdodavatelu ap. Zacnou se vracet osvedcene 90ta leta nastavena prognostiky UV KSC. No, je jen otazka jak dlouho jim vydrzi cely svaz zn. "Antibabis". Pozn. z meho osobniho pohledu, ten pan Jurecka je opravdu totalni dement a nikdy nepatril mezi krestany. Ale to je cesky problem cele teto partaje, ktera ve svych radach ma jen lidi, co touzi po moci za kazdou cenu.

1 1
možnosti
Foto

Diagnóza nelže, spojení "asi určitě" nikdo jiný vymyslet nemůže ;-D

1 1
možnosti
LU

Nedávno ste napísali blog:

"Proč nejdu volit a budu dřepět raději doma"

Občan ktorý takto koná, dokonca sa tým aj na svojom blogu chváli, nemá morálne právo komentovať voľby.!

3 2
možnosti
KL

Stejně jako bylo třeba demokraticky respektovat legitimitu zvoleni Babiše v minulých volbách, je nyní třeba respektovat legitimitu SPOLU sestavit vládu. A sledovat zda splní svůj slib nedopustit vládu s extremisty. Což prokáže tím, že nevezme do vlády Piráty. Když je navíc schopna dosáhnout většiny i bez nich...

2 0
možnosti
JK

A co řeknou Starostům ?Do vlády vás vezmeme, ale bez koaličního partnera, protože jsou extrémisté ? A Starostové odpoví, no jo vlastně, my s nimi sestavili koalici, prošli kampaní i volbami a nyné jsme si až uvědomili, že jsou to extrémisti. A kdyby Starostové přeci jen nebyli tak blbí a bezpáteřní, tak SPOLU uzavře volební spolupráci s SPD Nebo ANO. SPD nejsou extrémisti a čtyři piráti ve sněmovně jsou větší nebezpečí než Babiš ve vládě.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

T72o22m85a28s 81P54e32k

9. 10. 2021 22:03

Doufám, že od 1.1.2022 nenajdu v naftě ani deci řepky :-)

2 1
možnosti
ZD

Věř a víra tvá tvé palivo uzdraví!

2 0
možnosti
ZD

Perfektně jste popsal možnou a možná i pravděpodobnou situaci. Poslední věta to nakonec nezašlapala pod zem. Tak jako se účet dělá s hostinským, bude se to co se dnes stalo hodnotit až po skončení volebního období... s odkazem na tu Vaší poslední větu!

Zapomněl jste na jednoho, který se teď může vrátit k původní logické podmínce, že rodina je táta a máma. Teď už může říct, jak je to doopravdy.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
ZD

Typický Hujer. Ještě, že jste zůstal Čechem a nechal si tam hrdinně zadní vrátka - "co když ne?"

0 0
možnosti
JB

J10i63r61i 78B78o70r

9. 10. 2021 21:08

Vás zřejmě čekají hrozné časy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 490
  • Celková karma 33,35
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik