Diskuse

Jsme v pytli

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Žádný ze slibů dnešního premiéra není dodržen. Navíc pětidemolice před volbami slibovala, že má připraveny kroky na ekonomickou reformu .... Místo toho ale předvádí jen svoji neschopnost a schovává do skříně své nové kostlivce závazků, které tato vláda přijala, ale dosud nepromítla do čerpání rozpočtu.

Havlíček včera v CNN sdělil, že ANO předalo premiérovi 90 stránkový dokument s kroky, které je dle ANO nutné udělat, aby ČR vybředla z problémů, kam je pětidemolice za rok a půl neschopné vlády, přivedla.

To že vláda odmítá jednat s opozicí, porušuje zákony i ústavu a vše prosazuje pouze silou své většiny 108 poslanců, ji staví do nezáviděnihodné role účelového lháře, manipulátora s výkladem zákonů a vyloženého podvodníka.

5 7
možnosti
JZ

Nápady ANO jsou k ničemu a nic neřeší, jako znovuzavedení EET s nulovým přínosem a slevy pro seniory a studenty na cestování ve výši 75%. Když bylo ANO u moci, bavilo se snad s opozicí. Do problémů přivedla ČR hlavně rozhazovačná politika ANO.

4 6
možnosti
Foto

J14i69r24i 94C68i71z

17. 5. 2023 9:28

Pane Kamm, jestli ma jakakoliv spolecnost dobre prosperovat a fungovat musi byt postavena na tom nejzakladnejsim, tedy ustave a zakonech. Navenek se tento statecek prihlasil k demokracii po r.89, ale ustava a zakony zustaly socialisticko-komunisticke, jen tyto dve dulezite slova se z tech zakonu vyskrtly, aby to nevypadalo blbe. A od tohoto zakladu se odviji cely system rizeni statu. Vyspele zapadni staty jsou uspesne proto, ze ustava a zakony byly overeny dlouhodobou zkusenosti a potazmo upravami tak, aby prinasely spolecnosti uspech a predevsim duveru obcanu. Proc tento statecek neprevzal osvedceny system zakonu a rizeni treba ze sousedniho Rakouska? Odpoved je jasna (jiz jsme to probirali), ve "Zvanirne" a "Konirne" by vetsina tzv. zastupitelu ztratila vliv na ruzne spinave ksefty ve prospech svoji rodiny a kamaradicku. Podle zakonu treba Rakouska by se dostali do jasneho konfliktu a skoncili by v base. Dnes se vede velka diskuse o propadu SR a jak jej zachranit. Proc se nevedou soudy s ruznymi "privatizatory", kteri si po r.89 napujcovali stovky miliard, ktere samozrejme nevratili, a tyto obrovske penize skoncily na uctech Ceske konsolidacni agentury a dal se nevi na verejnosti skoro nic. Mam jen sportovni a technicke vzdelani, nemohu nijak odpovedet jak CKA vyrovnavala dluhy, ale za velmi vzdelanou ekonomku neovlivnenou propadandou NF povazuji pani Kyslingerovou (obcas neco da do blogu) a rad bych se ji zeptal (pokud odpovi). Jestli Vy pisete, ze jsme v pytli, tak ja si myslim, ze jsme v pr.... a tezko nam nekdo pomuze jiz proto, ze v r.2004 jsme se pri vstupu do EU zavazali prijmout € a jako obvykle jsme se na tento zavazek vykaslali (jak typicke). Zona € pomaha predevsim svym clenum. Soucasna vlada NF nic nevyresi, jeji sponzori (oligarchove typu Kretinskeho, Kellnera, Rebicka, kolibrika, mazanka atd) ji to nikdy nedovoli a kdyz nekoho platite, musite taky ho poslouchat.

2 1
možnosti
RK

Když už jsi tady, mohl bys nám ještě jednou vysvětlit svoje moudro, že Rychetský umožnil vznik předvolební koalice a že na západě to není možné?

2 4
možnosti
JZ

Snůška nekonkrétních blábolů , nic víc, nic míň.

5 6
možnosti
Foto

Přitom řešení je tak jednoduché, DEMISE těch břídilů a předčasné volby.

6 6
možnosti
RK

A co vyřeší předčasné volby, politologu amatére?

7 6
možnosti
MV
RK

No přeci nadávat. Stačí se podívat na blogy pana autora. On se v tom prostě našel

5 5
možnosti
RK

Zatím nikdo jiný nepřišel ani s náznakem nějakého řešení kromě obecných keců opozice. Prostě velká nula. Ptroto jsem vděčný za jakoukoliv snahu. Jestli jste v pytli, já tedy ne. Slyšeli jsme to mockrát. Už teď nemáme dávno plyn ani ropu, nafta je za stovku, není pšenice, umíráme hlady.... Vy máte život...

10 6
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik