Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

5 dní v čele EU a pan premiér Fiala prosadil uznání jádra a plynu jako zelené energie. R^R^R^ Co prosadil v EU Babiš? Podepsal jim vše co chtěli, jenom aby nepřišel o dotace.:-/

1 11
možnosti
LH

to si fakt myslíte .....;-D že Fiala něco prosadil;-D když říkal před tím že za půl roku nelze nic změnit;-D

5 0
možnosti
Foto

Pane Hladíku, zda bude uznán plyn a jádro za ekologické nebylo do včerejšího a dnešního dne jisté. Vycházelo to půl na půl. Premiér Fiala nelenil a v EU obíhal všechny sekce a přesvědčoval je, aby zvedly ruku jak pro plyn, tak i jádro. I při svém projevu a při tiskové konferenci přesvědčoval poslance EU o přijetí jádra a plynu. Vyhrál plyn a jádro o 75 hlasů. Za nás byli proti Piráti. To, že je při projevu prázdný sál byl i při blekotání Babiše, protože poslanci projevy poslouchají v kancelářích a nemají potřebu jít do sálu. Tam přijdou pokud mají něco k přednesenému projevu.

2 5
možnosti
AA

Ani ti Europoslanci ho nemůžou poslouchat

5 3
možnosti
PK

Pane autore i při vědomí si neustálého odkazování na vaše duševní zdraví, musím konstatovat, že začínáte měřením skrze karmu vládnout tomuto diskusnímu klubu, klobouk doluR^:-)

5 2
možnosti
Foto

Spíš dělá radost kouskům, jako Vy.

4 3
možnosti
PZ

já si vzpomínám jak na AB již jednou jádro vyjednal, ale je to změna po projevech typu best in kóvid ale pán na hlavu padlý to vidí, ale nepřizná si že si sním pan nemajitel jen vytřel cosi a použil jej stejně jako mnoho jiných jen pro své cíle.....

3 3
možnosti
RK
RK

A ty prázdné lavice daly jádru zelenou. To Burešovce naštve ;-D

4 6
možnosti
VF

Burešovce? Kdo to je? To naštve maximálně ty zelené psychopaty.

5 0
možnosti
PB

..... ty naše cirkusáky na mezinárodní scéně nesleduju, dííík za recenzi ,- a dopadlo to teda jako obvykle,- "prsa, kraul, motýlek" v gestikulaci na jedničku, verbálně pak bezobsažný kecy a žvásty!,- ....... jasnější než jasnej signálEU!

9 2
možnosti
MV

Ní vidíte, a přesto, co popisujete (bezobsažný kecy a žvásty) došlo k dohodě i jádru... Někdy člověk prostě přes jistotu zášť nedokáže posuzovat objektivně.

4 1
možnosti
PK

Ano, rétor je to skvělý, každý absolvent politologie by toto měl mistrně zvládat, ale to je asi vše co lze o panu F. slušně pravit...

11 3
možnosti
MV

no jo no

znate to - neni ten, aby se zalibil lidem vsem

ja jsem po tom vsem, co bylo pred Fialou, velmi spokojenej

8 0
možnosti
MV

A aktuální zařazení jádra do zelených (jedna část projevu našeho pana premiéra) mě v mé spokojenosti utvrzuje

Prostě premiér, jakého si přeju.

5 4
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,72
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik