Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je to jednoduché ! Nikdo neodchází a ani neodejde . Nemůže, jak by národu zajišťoval - "To lépe" ? Je zde Metnar s výrokem bojeschopnosti, podobně Hamáček u ukončením "Nouzového stavu" - asi tedy končí k 11.04. 2021 ?

Nejvíce se mi líbí ten, kdo "Nese svou Covidovou, kůži na trh" ! Úřaduje dále, již jako bezkožnatý ! Volá, že "Neodstúpí - nikdy, nikdy" a ještě si to máme i zapamatovat ! Kdo šetří - prý má za tři? To je možná pravda, nicméně si neužije! Vláda to pochopila skvěle ! Už je na bubnu, já ji v říjnu pošlu do zádele ! ... :-)

0 1
možnosti
PK

Tak nechtěl bych zlehčovat nutnost existence naší armády, ale občas nějaké to doporučení se třeba i ujme, bo jak již kdysi pravil klasik : ,,Voják potřebuje výzbroj, vládce trůn, filozof knihy, básník pero, žena ta však bojuje a vítězí jediným pohledem......;-DR^

0 0
možnosti
OK

O22t66t36o 54K62a21m52m

27. 3. 2021 6:37

....někdy až druhým, výhružným...sametově podmaňujícím...

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,72
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik