Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy na tu reality show máte náturu? Nesleduji. Nicméně pro ovce, které se dobrovolně nechávají stříhat a volili Fialovo Spolu a Pirátostan, chválí Fialovu vládu, či budou volit některého z Fialovo tábora za prezidenta, ať už Kena či Barbie, 3 grafy, aby se dobře podívali koho volí – a nebo o co svou volbou usilují. V podstatě jsme v Evropě jedničky. První graf – dovoz a vývoz směr Rusko u jednotlivých zemí a ceny elektřiny a plynu v Evropě. Jo, zlatá medaile je zlatá medaile. Tihle voliči jsou opravdu plně informovaní.:-) A mají být opravdu, ale opravdu, na co pyšní.:-)

https://vlkovobloguje.wordpress.com/2023/01/09/dva-grafy-na-tento-den/#more-994461

0 0
možnosti

Okamura vypouští lži ve 100% případů, pak musí roztrhat případnou diskuzi k jeho výrokům, aby se na to hned nepřišlo. Intenzitu zvyšuje, když se jedná o Baštu, jeho záhadné interní průzkumy jsou čirá lež. Je u nás totiž jisté procento voličů, kteří tuto destrukci pomocí lží obdivují a schvalují a nikdo kromě Okamury a Babiše o jejich hlasy nestojí, tak se o ně perou.;-)

0 0
možnosti

"V takové situaci je pochopitelný vládní koaliční zájem o zvolení takového prezidentského kandidáta, který nebude dělat potíže a bude vzorně přitakávat."

Přesně, takhle by si to ten vládní ansábl určitě velmi rád představoval.

2 3
možnosti
Foto

No a co?

Babiš měl na hradě Zemana.

1 0
možnosti
Foto

Já pořád nechápu, proč všichni ti zastánci Babišů a Baštů chtějí aby šlapal vládě na krk. Od toho přeci prezident není a ani Ústava to nepředpokládá. Smiřte se už s tím, že jste prohráli parlamentní volby a zkuste na prezidenta volit opravdu reprezentativní, nekonfliktní osobu, která bude schopna případně moderovat spory politických stran (např. svoláváním schůzek), důstojně nás reprezentovat, promluvit k národu v krizi uklidňujícím způsobem a hlavně nepoblinká korunovační klenoty.

9 0
možnosti

A on někdo z opozice protestoval proti výsledku voleb ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Drsnej byl především TO, který na svém fb prezentoval průzkumy agentury, která neexistuje. A tak to má skoro se vším, ten vlasteneckej sibr.

A vy jste se opět projevil jako hulvát - viz vaše zmínka o paní Richterove.

8 3
možnosti

Dle volebních preferencí a vaší logiky soudím, že většina voličů si přeje, aby prezident přitakàval vládě.

3 0
možnosti

Přečtěte si Ústavu, tam se píše o dělbě moci. Prezident opravdu není soupeř.

Jinak urážení vám jde moc dobře.

9 1
možnosti

Žádnou urážku jsem v textu nenašel.

1 1
možnosti
Foto

Nejsem si jist, že prezident je ten správný k řešení našich obtíží.

2 0
možnosti

My si tu naši Euro-hnojůvku rozvrátit nedáme.

4 6
možnosti

Pokud takhle někdo pojmenovává uskupení, díky kterymu se máme dobře, měl by sám o sobě hodně zapremyslet.

0 1
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik