Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve vládním křesle sedí pořád ten samý best in covid manažer...

2 0
možnosti

Máme očkovaných asi jako Izrael nebo USA. Vyděšenost je tedy zbytečná? A co se týče lokdaunů - poslouchal jsem člověka z Austrálie, místy v některých státech mají proočkovanost 90% a stejně jsou pořád restrikce.

1 0
možnosti

Opravdu ma CR a israel 250 000 000 ockovanych?

1 0
možnosti
Foto

Ve vládních křeslech sedí furt ještě stará parta

6 0
možnosti

Jiste, komunisti, svazaci, pionyri i jiskricky uz ponekud zestarli, ale o moc bojuji porad stejne jako tenkrat za mir nebo o zrno.;-D

0 0
možnosti

A máte něco proti tomu, aby si očkovaný horník zašel po šichtě na pivo?

Kolik haviřu si viděl synku ve vaši putyce?

Já spíše nechápu, proč trhy na venkovním prostředí jsou zakázané, ale nákupní centra pod střechou jedou dále. Tam byl asi silnější lobby tlak nebo strach z důraznějšího vymáhání kompenzací. Trhovci jsou pro Babiše jenom otravný plebs.

2 2
možnosti

Asi to nebude jen loby, ale obava, ze na tech trzich jsou lidi natlaceni jeden na druheho, zatimco v tech nakupnich centrech si lide mohou tu distanc vynutit delkou nakupniho voziku. Ale to je jen ma laicka domnenka.

4 0
možnosti

Budou zas mrtví ... protože nástup vlny byl akcelerován a je stále akcelerován tím, že se předpokládá bezinfekčnost očkovaných. Ti se nahánějí do práce místo aby šli do karantény. Aby se nemuselo přiznat, že očkování je neúčinné.

0 0
možnosti

Pane, celý tento systém vychází z toho, že očkovaný človíček neskončí (nebo by neměl skončit) na kyslíku v nemocnici. Nedávno onemocněla moje manželka (očkovaná) a jelikož pracuje ve školství, byla doma. Já jsem také očkovaný a zůstal jsem také doma, ale jen pět dnů. Poté jsem šel na test. Ten byl negativní a proto jsem šel hned další den do práce. A můj skvělý zaměstnavatel mi tyto dny proplatil průměrem! Tak to máme v práci zařízené. Není to dobré řešení?

3 0
možnosti

Mně na tom chybí vědecká či jen praktická úvaha: Lidé, kteří chodí do barů apod., jsou zpravidla již promoření, anebo taky - kvůli hospodě - naočkovaní (bohužel právě tato skupina může roznášet infekci, počet nakažených očkovaných stoupá ve všech zemích, které pravidelně sleduju), málokdo z nich má nějaké závazky vůči zranitelnějším, zpravidla nechodí do sociál. ústavů apod. Vánoční trhy na vzduchu jsou rozhodně lepší, než když si lidi dají spolu sklenku doma, v nevětrané vnitřní prostoře. Ministr nezajistil kontrolu sociál. ústavů - prevence zhoršování jiných nemocí zdejších obyvatel, k čemuž se přidá i např. pneumonie při špatném větrání, taky RS virus a chřipka (protože, obávám se, to test na covid vždy nepozná). Před rokem byla ještě určitá nejistota, dnes ale vědecky vítězí švédský model: netestovat zbytečně bezpříznakové (jedině kvůli sociál. ústavům, kde by se měl testovat i očkovaný personál - Dánsko to zavedlo), věnovat se správné diagnostice příznakových a ochraně sociál. ústavů (bez nátlaku na očkování, ti lidé už moc zásahů do svého života nevydrží). Pouze jsme si vyslechli další lži: uvalí snad premiér na svou neočkovanou dceru nouzový stav či lockdown? Vakcíny byly povolené jen s podmínkou, že budou dál hodnoceny (jejich hodnocení ještě neskončilo), nejsou to klasické více přezkoumané očkovací látky. Atd., ani nemá smysl se rozčilovat.

0 1
možnosti